Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
202
Cevap
18388
Tıklama
133
Öne Çıkarma
Cevap: Telefonu iade ettim paramı vermiyorlar yardım edin ( N11 ) (11. sayfa)
S
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Umarım kimse bir daha alışveriş yapmaz bu siteden.




Bu mesajda bahsedilenler: @androidmakaleniz
S
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Benim durumumla benzer durumunuz. Satıyıcıyla görüştüm çok fazla şikayet geldiği için N11'in mağazasını kapattığını söyledi. Parayı N11 göndermesi gerekiyormuş.



Y
geçen yıl
Onbaşı

N11’den alisveris yapilmaz hayatimda hic yapmadim ve yapmayacagim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Y
geçen yıl
Yarbay

iade sistemi de saçma,

n11den geçen ürün aldım aynı satıcıdan 2 adet farklı ürünü sepete attım ve aldım. Banka kartına yansıdı provizyon olarak. 10dakika içinde iptal ettim sonra yanlış almışım. Ama iptal ederken sepetteki ürünler için tek tek iade oluşturuyorsun tabi. Öyle yaptım bende. İadeyi peşin yaptık diyorlar ama taksitli geldi bana ve iade ettik dediklerinden tam 4 gün sonra provizyondan çıktı ürün kartıma yansıdı sonra iadesi geldi ama nasıl geldi.

Rakamlar örnektir düzledim küsüratları. Sepete 300 ve 100 liralık ürün atmıştım. Toplam 400 lira kartıma yansıdı. İade yaptım 4 gün sonra iade geldi. 100 lira peşin gelmiş diğer 300 lira 3 taksitle ödenecek şekilde gelmiş. Yani bana 100+100 ödenmiş oluyor bankadan ma dönem içi hareketlerde 400 lira çekilecek gözüküyor.

Bankanın da saçmalığı var ama onlar da n11 bunu taksitli iade etmiş biz işlem yapamıyoruz diyor. 3 kere aradım sistem izin vermiyor diyor.

Yani ben bankaya önceden 400 lira ödeyeceğim onlar bana bu ay 200 verecek. Eğer başka saçmalık olmazsa diğer kalanı da 2 ay sonra bitmiş olacak.


Bir daha ders oldu. N11 den alışveriş yaparsam tek tek sipariş geçeceğim hep. Berbat bir pos sistemi kullanıyor. Amazonda hiç böyle bir şey gelmedi başıma. Bir de amazonda 1 2 saat içinde iade edince çat diye provizyondan düşüyor hiç harcama yapmamış gibi. Provizyonun amacı bu değil mi zaten ? N11 bu konuda berbat, trendyol'unda pek aşağı kalır yanı yok hani.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
geçen yıl
Binbaşı

Burada bir yanlışlık var. Artık taksitli harcamalar bile iade olurken parça parça olsa bile iadelerin tamamı yatıyor.
Sizin alışverişte olması muhtemel durum; banka size özel taksit kampanyası yaptı sizin harcamanızı taksitlendirdi. Ama bu şekilde olsa bile iadelerin hepsi yatması lazımdı kişiye özel taksit kampanyasında sistemi tam kuramamışlar demekki





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 19 Ocak 2023; 1:1:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yazılımcı Online
Y
geçen yıl
Yarbay

N11 i ve vakıfı etiketleyip twitterdan yazdım. Sabah aradılar beni n11 den isimden ulaşmışlar bilgilere. Tam ödeme gerçekleştirmişiz diyorlar, ki zaten taksitli alamadım ki sepet tutarı 600 lira olması lazım taksit için :D

Bankayı arıyorum, işte siz taksit yapmışsınız dedi mobilden. Yok dedim ben niye yapayım iade yaptığım ürüne dedim. Diğer temsilci n11 taksitli yollamış dedi. İptal ettirmek için uğraştılar taksitli işlemi iptal de olmuyor. Saçma sapan şeyler oldu.

Yani taksitle ödemesinin de bir mahsuru yok onu da geçtim hadi. Ama ben taksit yapmış olsam, ekstreden taksitlendirdiğim için silinmesi lazım o harcamanın ve taksitli olara yansıyıp - + olarak alt alta işlem görmeli. Yarın yine arayacağım darlayayım biraz daha




Bu mesajda bahsedilenler: @TinyAngel
S
geçen yıl
Binbaşı

alabildinizmi paranızı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1
geçen yıl
Yüzbaşı

N11 den atapsanelektronik isimli firmadan vifi kamera aldım ürün gelmeden iptal ettim aranıp soruldugu halde ürün sistem hatası dendi yalandanmis gönderildi çocuklar almış kargoyu ben isteyken açtım ürünü ürün farklı marka ve n11 de bedtabilisimde 518tl ben 630tl aldım birde hem farklı ürün fiyat farkı var hiç kullanmadım açmadan iade gönderdim satıcı retetti keyfi iade vs üç kez retetti ve ürün onaylandı ürün saticida parayida aldi n11 seyirci hala bu zorba satıcıya istanbuda olsa idim o firmayı bugün gidip olay çıkartırdım o derece sinir oldum ne thh ne şikayet var tinlamiyor ekşi hesabım donmuş oradan yazamadım 100bin tl üzeri minimum alışveriş yaptığım n11 3 kuruş etmez adi adibile cins telafuz bile edemiyorum atapsanelektronik aptalsandim sizi olacakmış anca böyle oldurmuslar şimdi üründe gelmezse yasal haklarim nelerdir hangi yolları izleyeceğim izlemem gerekir thh yardım edevletten belge konmuyor mobilden pdf formatı vs olmadı bir türlü galerindeku görüntü yüklenmiyor sisteme 630tl değil enayi yerine konmak dokunuyor insana pisikolojim bozuldu durduk yere başıma bela almışım atapsanelektronik firmasına üstelik n11 aracılığıyla yaptirimi olmayan müdahale etmeyen parayı öne alıp müşteri memnuniyeti ni ikinci plana atan atapsanelektronik gibi yamyam hırsız zorla mal satan hala malda onlarda gelirmi bunca hakaretimdenden sonra bilemem adamlar yüzsüz yüzüne tükürsem ALLAH Bereket versin diyor para dinleri imanları olmuş paranın köpeği olmuşlar ticaret ahlaki diye bir şey yok bu firma için platformun yüz karası bir satıcı 10 puanla satış yapıyor kime neye göre alışveriş edersiniz bilinmezlik hakim n11 de.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Yüzbaşı

N11'i yıllardır kullanmıyoruz. Tek çare öngörmek bırakmak. Yoksa yıllarca uğraş dur. O strese değmez.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @181501
M
geçen yıl
Yüzbaşı

N11 alışveriş yapmak pişmanlıktır



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: promax34


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.