Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1113
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tekken Yapımcısı Wii U'dan Memnun
Şehir : #Ankara
R
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





 
     Tekken serisinin yapımcısı Katsuhiro Harada, geliştirmekte oldukları Tekken Wii U oyunu ve Wii U hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Harada, Nintendo'nun bir sonraki konsolunu deneme şansı bulduğunu ve gecikme testlerinin sonuçlarından etkilendiğini söyledi.
 
     Harada: "Görüntünün ekrandan kontrolcüye geçme özelliği süresi ile oldukça etkileyici. Wii U'yu ilk gördüğümde kontrolcünün ekran gecikmesi için 1 frame'den fazla olursa dövüş oyunları için çok zor olacak diye düşünmüştüm. Fakat sonra gecikmenin saniyenin 1/60'ından daha düşük olduğunu görünce gerçekten mutlu oldum."
 
     Wii U'nun yenilikçi kontrol aygıtı geliştirmeye oldukça açık. Tekken Wii U için kontrolcünüzde açık olan dijital bir strateji rehberinin iyi olabileceği düşünülüyor. Böylece oyunu oynarken bir yandan da dövüşçünüzün özel hareketlerine ve taktiklerine canlı görüntüler eşliğinde erişebileceksiniz. Ayrıca Harada, kontrolcünün dokunmatik özelliklerinden de yararlanmak istiyor. Karakterlerinizi kişiselleştirip istediğiniz kaplama ile kostümler hazırlamak veya çizerek tasarlamak gibi planları var.
 





S
12 yıl
Yarbay

Yeni nesil wii u'ya yakın grafiksel performans sunacakmış, Allah'ını seven yeni nesle toprak atsın...



A
12 yıl
Binbaşı

attım gitti.Toprağı bol olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Herkez wii u dan memnun kalacak gibi duruyorda o grafiklerle sadece videolarına bakarım



X
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

attım gitti.Toprağı bol olsun.


Amin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.