Yakın zamanda yatak alacağım için donanımhaber de tek kişilik yatak kullananların yorumlarını almak istiyorum. Öncelikle belirteyim sırt ağrılarım yoğun o yüzden sadece yatak olarak 700 750 lirayı (baza hariç ) gözden çıkardım. İSTİKBAL YATAŞ KİLİM VİSKO gibi markaları test ettim ve Yenibosnada ki eskidjiyi komple gezdim. İstikbal ürünlerinin parasını hak etmediğini düşünüyorum. YATAŞ BLUE STAR serisi rahattı ve eskidjideki kral mobilyada ki bi yatak oldukça tatmin etti 5 yılda garantisi var. Kilim de bamboo serisini test ettim oda rahattı ancak kafamı kurcalayan şey yatak alan herkes öyle 4 5 dk uzanmakla olmaz bi kere uyuman lazım falan diyolar . Şimdi yatağı aldıktan sonra iş işten geçmiş olucak ve pişman olucak bir karar vermek istemiyorum.
Bu yüzden sizden yattığını yatakları serisi ve kilonuz ile birlikte memnuniyetinizle belirtmenizi istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba, yaklaşık 6-7 yıl önce tepe home dan 7 zone yatak almıştım sanırım festo pocket modeli. Senelerdir rahat kullanırım.... Ancak ben de yatak yenileyeceğim ve şu an en iyi ve/veya en iyi fiyat performanslı yatak hangisidir merak ediyorum. Aslında bu konu çok göreceli biliyorum, fakat en azından elimizde bir memnuniyet istatistiği olursa işimize yarar :)
Bu yüzden sizden yattığını yatakları serisi ve kilonuz ile birlikte memnuniyetinizle belirtmenizi istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.