Teamwiever kullanıyorum, özellikle karşı tarafa bağlanıp kapadıktan, 2 saat sonra kontrol amaçlı tekrardan bağlanmaya çalıştığımda bağlantı bekleniyorda kalıyor, karşı taraf için ağ bağlantısı yok hataları almaya başladım. İstediğim zaman kolayca bağlanabileceğim program tavsiyeniz var mı? Anydesk ile bağlanmaya çalışınca karşı tarafın onayı lâzım her bağlanmaya çalıştığımda fakat evde kimse olmayınca bu mümkün değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İstediğim zaman kolayca bağlanabileceğim program tavsiyeniz var mı? Anydesk ile bağlanmaya çalışınca karşı tarafın onayı lâzım her bağlanmaya çalıştığımda fakat evde kimse olmayınca bu mümkün değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.