aynı bacak baglantılarında yok sanırım . ama yeni yapmak istiyorsan beslemeyi verirsen uygun bi entegre söyleyebiliriz.
yinede tda 7294 işini görür. düşük gerilimle düşük güç verir max 100 rms veriyor yazıyor datasheetinde sen 24 volt ile beslersen yeter sana hem fazla ısınmaz. birde cıkışa kac ohm hop. baglıcan 8 ohm ise işini görür.
tda 2050 veya 2052 bunlar bence 5 para etmez, 15w rms ses alamadım ben 24voltta. STK serisi anfilere bak aradığını bulacaksın, sony müzik setlerinde bile bu entegreler kullanılıyor. Tek sorun besleme!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.