Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
81
Cevap
4046
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: TCG Anadolu’ya inecek TB3 SİHA’nın görüntüsü paylaşıldı (6. sayfa)
C
3 yıl
Yarbay

Canım benim ithal edilen buğday ile ne yapılmış? Türkiye'nin un ve unlu mamül ihracatı ne kadar bide çok bilmiş google bunun için bak. Türkiye unlu gıdada net ihracatçıdır. Yani artıdadır. Senin zekanla hareket etseydik buğday ithal etmemek için un, bisküvi ve makarna fabrikalarını kapatır onca istihdam ve ihracat gelirine kibrit suyu dökerdik.




Bu mesajda bahsedilenler: @Concordato
D
3 yıl
Teğmen

Ahah dünyanın en zayıf karşılığı zeka ile doğru orantılı :)) o değil de neden A.K. Partisi silmiş bunu her yerden 24 saat olmadan? İçerik gerçek olduğu için parti kendi topuğuna sıkmış diyorlar :?)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CleanCoders
C
3 yıl
Yarbay

@darkfearofthedark

"Ahah dünyanın en zayıf karşılığı zeka ile doğru orantılı :)) o değil de neden A.K. Partisi silmiş bunu her yerden 24 saat olmadan? İçerik gerçek olduğu için parti kendi topuğuna sıkmış diyorlar :?)" demişsin ve engellemişsin. madem engelleyecektin neden cevap vermeye çalışıyorsun. Yalan üretim fabrikası çalışmaya devam ediyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @darkfearofthedark
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.