C

Yarbay
28 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
123 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
Hürjet ilk uçuşunu yaptı
HÜRJET Jet Eğitim Uçağı ilk uçuşunu gerçekleştirdi (savunmasanayist.com)


 TUSAŞ’a komşu olan Mürted Hava Meydan’ndan kalkış yapan HÜRJET, 26dk kadar havada kaldıktan sonra başarıyla iniş yaptı. Uçağın yarın uçması planlanıyordu.


< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
TAYFUN FÜZESİ (BORA II 500+KM MENZİL)
Türkiye ilk defa 500km menzili aşan balistik füze denemesi yaptı. Roketsan tarafında geliştirilen Tayfun füzesi Rize Artvin Havalimanı'ndaki MSB ye ait aprondan ateşlenerek 561 KM mesafede Sinop açıklarındaki hedefi vurdu. Atina İstanbul arası kuş uçuşu 561 km yani mesaj net.500+Km menzile sahip olduğu açıklanan füzenin 800km menzile sahip olabileceği de söyleniyor.


Yerli füze 'Tayfun' hedefini tam isabetle vurdu! - Video 7 (haber7.com)
C
2 yıl
Siper Uzun Menzilli Hava Savunma Füzesi İlk Atışlı Denemesi.
https://www.youtube.com/watch?v=sR_xR7o5Yls&feature=youtu.be
Katmanlı hava savunmanın en dış kabuğunu oluşturacak.20 Km İrtifa 100 Km menzil.Siper yurt savunmasında çok kritik bir rol üstlenecek. Atışı yapılan füze Türk Savunma Sanayiinin geliştirdiği en uzun menzilli ve en gelişmiş hava savunma füzesi. Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir 2023 yılında envantere girecek Siper projesinde farklı menzil ve irtifalara sahip füzelerin olacağını açıkladı.

Atışı yapılan Siper Block-1 füzesi 70 km+ menzile sahip. (Kaynak: @SavunmaSanayiST
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Kaynak:miguyan2000🚀 Twitter'da: "Hisar-a/a+ Hisar-o/o+ Siper … https://t.co/bUP2mUjHWi" / Twitter
MaviVatan.net Twitter'da: "Siper Hava Savunma Sistemi projesinde ilk atış başarıyla yapıldı. Siper yurt savunmasında çok kritik bir rol üstlenecek. Atışı yapılan füze Türk Savunma Sanayiinin geliştirdiği en uzun menzilli ve en gelişmiş hava savunma füzesi. https://t.co/IChCtJAmmO" / Twitter

Planlanan Katmanlı hava savunma ailesinin üyeleri alçak irtifa ve menzilden yükseğe doğru.
Korkut
Hisar-a/a+
Hisar-o/o+
Siper
C
3 yıl
Bayraktar TB Polonya yolcusu
Polonya savunma bakanı attığı twitte, Baykar'ın Bayraktar TB2 fotoğrafını kullandı.Böylece Baykarın S/İHA ları Avrupa'da da uçacak. Macaristan'ında Baykar'ın S/İHA ları alacağından bahsediliyor. Hayırlı olsun.Ben şahsen sayın Varank'ın açıklamasından sonra Macaristan konusunda emindim cevap Polonya semalarından geldi.

Polonyalı bakandan Bayraktar TB2 paylaşımı (ensonhaber.com)
C
3 yıl
Roketsan\u0027dan Leopard 2A4lere zırh kiti teslimatı başladı
Roktesan tarafından Leopard 2A4 Tanklarımıza özel geliştirilen ilave zırh kiti ile güçlendirilmiş 2 tankımızın teslimatı yapıldı.2021 yılı içerisinde 40 adet tankın bu kitle yüksetilmesi hedefleniyor.


Kaynak:
https://www.savunmasanayist.com/roketsan-leopard-2a4-t1-teslimat//

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
laptop için servis önerisi
Merhaba HP G6 laptop var ne yaptıysak WIFI ye bağlanmadı.Arıza donanım kaynaklı.Güvenilir işini bilen servis önerisi olan PM den mesaj atabilir mi lütfen.
C
7 yıl
Çalıntı Araç:34YJ5738 FORT FİESTA
34YJ5738 FORT FIESTA ARAÇ ÇALINMIŞTIR.

Araç amcama ait. Arnavutköy ilçesi merkez mahallesinde kapımızın önünden çalınmıştır.Rengi beyaz 2012 model olması lazım.
C
8 yıl
NIKON D3100 body üzerindeki işaretli tırnak ne işe yarar
Herkese merhaba hayırlı ramazanlar d3100 body üzerinde bayonetin sağ alt tarafndaki tırnak ne işe yarıyor.merk ettim kapalı mı açık mı durmalı?

< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
mitsubishide tüketim verisi manipülasyonu
mitsubishide 25 yıldır tüketim verileri ile oynuyormuş.
Japon otomobil üreticisi Mitsubishi, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan yakıt skandalına yönelik yeni açıklamalar yaptı. Şirketin yöneticileri yakıt konusunda yetkilileri 1991 yılından bu yana ‘kandırdıklarını’ itiraf etti.

Şirketin araçlarına yönelik yapılan araştırmalar da modellerin yakıt ekonomisi konusunda 1991 yılından bu yana yanlış bilgilerin paylaşıldığı ortaya çıktı.

Mitsubishi’de yakıt hesabı skandalı
Mitsubishi’de yakıt hesabı skandalı
Daha önceki açıklamalarda, hileli açıklamalara maruz kalan araç sayısı 600 bin olarak açıklanmıştı.

Mitsubishi Başkanı Tetsuro Aikawa gazetecilere yaptığı açıklamada, şirkete yönelik araştırmanın devam ettiğini söyledi ve kanunlara aykırı başka düzensizliklerin de ortaya çıkma ihtimali olduğunu söyledi.



Başkan şu aşamada şirketin asıl bir hareket planı olduğunun belirsizliğini koruduğunu da itiraf etti.

Aikawa, çalışanların neden böyle bir hileye başvurduğu konusunda da bilgisi olmadığını ifade etti.

HÜRRİYET'TEN ALINTIDIR
C
8 yıl
vialle liquidsi takdırdım.
Herkese merhaba.2015 ağustosta aldığım 1,25 style+pan hyundai i20 model aracıma lpg takdırdım. aracım 7000 kmdeydi. oturup kaba bir hesap yapınca ve lpg ile kıyaslayınca 3 ayda cebimden 750 tl fazladan para çıktığını gördüm. aracın sübaplarının çoğu yeni nesil araçlardaki gibi magnezyum alaşımlı olduğunu öğrenince sistem araştırmaya başladım ve via lle liquid si modelini aracıma uygulattım. montajı yenibosna çoban çeşmede Ontaş adlı bayide Cemil Ustaya yaptırdım. Çoğunlukla kendi aracın başında durdu ve çok ilgilendi. özellikle manifoltun delimi ve enjektör montajını kendisi bizzat yaptı. sistem bana 3500TL’ye mal oldu kk 9 taksit yaptık. sistemin ana hatları lpg nin sıvı olarak manifolda sübaplara en yakın noktadan enjekte edilmesi. soğutma tesisatına herhangi bir müdahale yok. sistem kabaca lpg tankı, lpg pompası, lpg tesisatı ve enjektörler şeklinde. sisten lpgyi comman rail mantığı ile püskürtüyor. ilk çalıştırmada ilk 1-1,5 dakika lpg beyni sistemi 3 defa test yapıp ondan sonra lpgye geçiyor. şu an yaklaşık 100 km yaptım.ilk depomu onlar doldurdu.bu depo bitince ölçüme başlayacağım.montaj resimleri aşağıya ekliyorum.bakım ve filtre değişimi yok ayar yok.en önemlisi sıvı lpg tüketiminin benzin ortalaması ile eşdeğer olması.
İnglizce bilenler için ürünün sitesi

VIALLE LIQUIDSI

LiquidSİ LPG yi sıvı olarak motora veren eşsiz ve yenilikçi LPG sistemidir.
Sonuç olarak LiquidSİ buharlı LPG sistemlerden daha fazla performans ve daha iyi sürüş sağlar.
LiquidSi performansı sıçaklık farklılıklarından, otogaz karışımından ve nem gibi olağan üstü şartlardan etkilenmez ve iyi çalışır .
LiquidSi bakım gerektirmez.
LiquidSi bütün MPI enjeksiyonlu araçlara montaj yapılabilir.

https://goo.gl/photos/GHjgrTV29rDwEt746
https://goo.gl/photos/GAJadn7Udw1cc98R8
https://goo.gl/photos/oaRT1Yhx3nLR43a37
https://goo.gl/photosKfJReBxoW1HXwVww5

https://goo.gl/photos/HMqg6d2yXtizDDtK9
https://goo.gl/photos/bTA12caXvi2zLBJv6
https://goo.gl/photosKfJReBxoW1HXwVww5

https://goo.gl/photos/5g1xfSHtGMuiT6Fa6

https://goo.gl/photos/LhLzkcq7rrqVNnn18

https://goo.gl/photos/iHTkQFKaGSqRyqmo6

https://goo.gl/photos/AUrQbR2NznRDLMNo8

https://goo.gl/photos/rcbdpMXFTxWex9t59
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.