Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taşındım dsmartı kullanamıyorum?
A
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Taşındığım sitede tv alt yapısı farklıymış karasal dijital yayın gibi birşey söyledi Sitedeki teknik eleman dsmartı kullanmak için alıcı kutusunu değiştirmeniz lazım dedi neyse öyleyse öyle yapayım dedim aradım dsmartı sizin sitede normal uydu kullanılıyor diyor, diğer sistem yokmuş iteleye kakalaya kutu değişimine ikna ettim ama kafamda karıştı şimdi kutuyu dsmart yetkili servise götüreceğim ama tam bilgili olmadan anlatamıyacağım derdimi onun için bu diğer sistem ne bilen varsa bana bahsedebilirmi internette arıyorum birşey bulamadım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
7 yıl
Yüzbaşı

Smart City olabilir, yani merkezi sistemden evlere DVB-C üzerinden yayınlar dağıtılıyor diye biliyorum. Yani alıcınız da uydu alıcısı değil de kablo alıcısı oluyor o durumda.

https://www.dsmart.com.tr/ticari-satis/site-cozumleri/smart-city-nedir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

evet smart city miş servisin bağlaması gerekiyormuş sadece kutu değişimi yapmadılar servis için 45 birde özel kablosu varmış onun içinde 45 toplam 90 tl para aldılar ev taşıdık büssürü iş var birde onunla uğraşmamak için kabul ettim taktığı aparatın e fazla 5 lira edeceğini biliyorum ama ne yaparsın uğraşsam ona harcayacağım zamana yazık adamlar yokuş yapacak falan filan.




Bu mesajda bahsedilenler: @TheWealdstoneRaider
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.