Bnim önemli iki tane yara izim var geçmeyen... 1-Daha 3-4 yaslarındayken sıcak ütüye elimi basmıstım elim yanmıstı.Halada yara izi duruyor.(Sol el avuç içi) 2-Bu sefer 6 yasındaydım.Salonda su bardağıyla koltuğa doğru yürüyordum.Halıya girdiğim anda ayağım kaydı önce içi su dolu bardak düşüp kırıldı sonra ben kırılan büyük sivri uçlu bir camın üstüne elimle basmıstım.Hala yara izi duruyor.(Sol el bileğimin biraz üstü - dikişli) Benim aklımda kalan ve yarası geçmeyen bu iki anım var.Sizde paylasıp sohbet edersek sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1-Daha 3-4 yaslarındayken sıcak ütüye elimi basmıstım elim yanmıstı.Halada yara izi duruyor.(Sol el avuç içi)
2-Bu sefer 6 yasındaydım.Salonda su bardağıyla koltuğa doğru yürüyordum.Halıya girdiğim anda ayağım kaydı önce içi su dolu bardak düşüp kırıldı sonra ben kırılan büyük sivri uçlu bir camın üstüne elimle basmıstım.Hala yara izi duruyor.(Sol el bileğimin biraz üstü - dikişli)
Benim aklımda kalan ve yarası geçmeyen bu iki anım var.Sizde paylasıp sohbet edersek sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >