Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
89
Cevap
3568
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Talep fazlalığı mı yazılımsal sorun mu TOGG???? (4. sayfa)
P
2 yıl
Yarbay

fotoyu atarsam hesaplarini kapattiracak misin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @venomboy_85
V
2 yıl
Yarbay

Attığın foto saçma sapan ise sen kapatıp gidecek misin?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
G
2 yıl
Er

Türkçü ve Atatürkçüyüm. togg bana siyasal islam propagandası gibi geliyor o yüzden tiksiniyorum valla. Atatürk düşmanı siyasal islamcı şirket sahibinden de iğreniyorum. Kim olduğunu söylemeyen mit evden alır xd



P
2 yıl
Yarbay

tamam kardeş. şimdi kumda oynayabilirsin. mezdeke kursları da varmış. belki yetenek olarak neden olmasın?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @venomboy_85
V
2 yıl
Yarbay

Kaçmak yook. Hadi paylaş. Delikanlı ve mert ol biraz korkma




Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
H
2 yıl
Yüzbaşı

Fiyatı ucuz zaten ama gidip alamıyorsun ki.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetkep
A
2 yıl
Yarbay

Kuru kuruya milliyetçilik oluyor ama.

Vergi sistemi konusunda haklısın.

Arabanın fiyatı emsallerine göre uygun. En boş Egea'nın 600.000 olduğu dönemde 950.000e böyle bir araba mantıklı nasıl gelmiyor size ?




Bu mesajda bahsedilenler: @tenekekutu
T
2 yıl
Yarbay

En boş Egea 600 bin TL doğru fiyat değil ki 900 bin ucuz gelsin, gerçi artık 900 bin de değil

@ahmetkep




Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetkep
B
2 yıl
Yarbay

Ya burda aç köpeklerin olmayan arabayı savunması çok komik geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 yıl
Binbaşı

Por favora like atan 6 kisi heralde togg almis savunuyorlar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
2 yıl
Yarbay

insanın cehaletini küçümsemem. çünkü cahiller birleşip, cehaletleri eyleme dönüşüp ivme kazandığında, işte chp gibi partiler, akp gibi mhp gibi işe yaramazların karşısında muhalefet olurlar (bu söylediğim gılışdar öncesi dönem içindir). bu yönden cahillerin ivme kazandığı toplumda diğer görüşlerin muhalefet olması beni etkilemez. o toplumun kendisini etkiler.

nasıl?


aptal yerine konan toplumlar olurlar. bknz: Motoru bosch arabanın, yerli milli diye yutturulması gibi.

işte cahillerde bununla "yerli milli" şeklinde övünür ve saçma sapan alakasız örneklendirmeler ile durumu sıvarlar.


projen fail kardeş! 10 takla da atsan 50 takla da atsan fail!

sürümden satar düşük fiyattan ama kazanırım dediysen, satışı yakalayamadım fail! hedef tutmadı!

satarım dışarıdan almam böylece iç pazar oluştururum ! hedef tutmadı, tesla kendisi satışı bloke etti. çünkü çok çok ileride ... senin projen fail!

daha birkaç fail daha yazarım ama anlayana sivri sinek saz misali. hatta bunu ilk mesajıma koysam mı demiyorum değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetkep
A
2 yıl
Yarbay

Boş yapıyorsun. Bunu anlaman yıllarını alacak. Sana bunu anlatamam. Anlamamak için özel çaba sarf ediyorsun. Anlamak istemiyorsun. Başarılı giden bir projeye b.k atıyorsun. Tesla' nın veya farklı bir markanın yüzde yüz yerli olmadığını biliyorsun. Togg'un da zamanla yerlileşme oranının artacağını biliyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun. Boşa anlattığımı da biliyorum. Hakkaten sivri sinek misali.

İnşallah dediğin gibi boş bir proje değildir. Yazık günah gerçekten ama ben bu projenin sürdürülebilir olduğunu düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
2 yıl
Yarbay

bak bu cehaltte mutlu olabilirsin. ama etrafındakiler mutlu olacak değiller. az buçuk matematiği olan adam bile yılda 20.000 diyip daha 5 ayda 1000 adeti geçilememesinin bile başarısızlık olduğunu anlar.


keşke senin gibi 1 tane olsa ... ama 30 000 000 olunca işte Türkiye gibi bolluk içinde devlet, yokluk çekiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Temmuz 2023; 18:26:11 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay

Yıl sonunda bu topiği hortlatalım. Kaç araba teslimi yapılmış. Bakalım kazanan kim?




Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

togg fabrikasının yılda 174 bin araç üretme kapasitesi var. ama 2030 yılının sonuna kadar 1 milyon araç üretilmesi planlanıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Temmuz 2023; 22:16:16 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
3
2 yıl
Yarbay

Bizimkiler hacimli üretime geçene kadar Çinliler avrupada fabrika açıp gümrük birliğini kullanıp çok ucuza araç satacak. Kritik bir parçada globalde söz sahibi olmadığın sürece işi zor. 2028 seçimlerini görür, sonrası büyük bir soru işareti. Keşke Arapları ortak edebilsek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Albatros D.III Fazıl Bey
T
2 yıl
Yarbay

Bu kadar aracın daha fazlası sadece Çin'de 1 yılda satılıyor. 2030 yılına kadar 1 milyon üretim yerli ölçekte bile az bir rakam. Bu rakam asla karlılık yakalanamaz, devlet desteğini çektiği anda zarar yazar ya fabrika kapanır ya da birilerine satılır. Kısacası ne Devrim'den ne Anadol'dan ne de Tofaş Kuş serilerinin neden devam ettirilemediğinden ders çıkartılmamış. Gerçi bizim millete göre bize yaptırtmadılar, dış güçler falan filan dersin herkes nasıl olsa inanır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Albatros D.III Fazıl Bey
A
2 yıl
Yarbay

Yorumum baştan aşağıya doğru.

Bunu birkaç yıl sonra göreceksiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mylevi
Z
2 yıl
Binbaşı

Tamam işte Arçelik 2000 yılına kadar çok iyiydi, komple kendi üretmeye başladığından beri pert oldu. Sürekli bozuluyor yeni ürünleri artık. Eskiden Arçelik kullanan herkes şuan Siemens'e yöneliyor mesela.


Geç bu işleri kısaca. Yerli araba olayı bir seçim reklamıydı, yerli petrol seçim reklamıydı, doğalgaz bulduk olayı bir reklamdı.

Hani senin şu Gabar'dan çıkan ham petrol vardı ya traktöre işlenmeden konulan ve yanan, sen ve senin gibiler bundan anlarsınız, konuşmaya gerek yok. Bunları savunan adamın karşısında ki kişiye saygısını geçtim kendinize saygınız yok, yüz yüze olsak emin ol çok daha ağırlarını da söylerdim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetkep
Z
2 yıl
Binbaşı

Petrol bulunduğundan beri akaryakıta %100 zam geldi, doğalgaz bulunduğu 2020 yılından beri %1000'e yakın zam geldi.

Hadi işine bak, Aborjinler bile böyle bir seviyede değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @venomboy_85