Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
918
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Takımda yetenekli oyuncu yok (2. sayfa)
A
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys


quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Q7 sesleri gelir birazdan

Q7 yi alın ters çevirin üstüne oturun ?

Bugün sağlam.oturdunuz sesi Ankaraya geldi merak etme

Hahaahahh aglama tamam.



K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Ne alakasi var senin hocan oyuncu seciyorsa, adam kolluyorsa, hatalarinda inat ediyorsa yetenekli oyuncu ile alakasi yok.
Kac mac oldu Umut cikar Elmander girer bumu taktik, israrla Melo, Amrabat ve Hamiti aldirdim diye oynatarak bumu takimda calisan oyuncularin emegini yemek.
israrla ayni sistemi oynamaya kalkmak Gs tek forvet oynar bu acikca görülüyor madem hocasin cikar Amrabati 433 oyna ama yemez.
Birakin klasik seyler her hafta oyuncu kötüleyeceginize gercekleri görün. Muslera sakatlaniyor kaleciyi yolluyorsun degistirmiyorsun o gol karambol falan degil tamemen Musleranin hareket edememesi yüzüne yendi.
Terim gecen sezon ne kadar dogrulari yaptiysa (playoff harici) bu sene icine ediyor.
Ha genede sansli birisi Terim bali derlerdi aynen gecerli Sampiyonlar ligi önemliydi ondada bir sekilde su dandik gruptan ciktik zaten.

Ya var ya yeminle senin bu bilmiş bilmiş taktisyenmiş gibi yorumlarından bıktık yeminle.Ne çok biliyormuşsun sen arkadaş öyle ya.

Azcık futbol bilen adam bu maçı kazanamama sebebimizin tek forvetle oynamadığımızdan dolayı olmadığını bilir.

Okuma o zaman yalanmi söylüyoruz biliyorumki yaziyorum sen gibi artislik yapmiyorum seni zorlayan yok gerci okuyup 3 5 sey kapiyorsun.
istedigin spor programini seyret gercek spor yazarlarinin hepsi bizim daha playofftan beri söyledigimiz olayi söyliyecektir bu tkaim orta sahasi gücsüz düstügü icin puan kaybediyor öne gecsede bu aynisi.
Bana gelip bir dahada artislik yapma git blok et okuma seni zorlayan yok sen gibi Mitolejik elamanlara ders vericek degilim.


Senin yorumların,üslubun başlı başına artistlik neyden bahsediyorsun sen? Ders verecekmiş yallah oradan çakma Hıncal.

Sen gibi ergen kesimi doldu buralara sen ders bile alamazsin. Ergenlik yapmadan önce varsa fikrin bilgin yazarsin bundan dolayi diye ama kapesite meselesi Hincal babanin ismimi bu arada ?
Sana tavsiyem Ps2 ve psp cok oynamisin sen git sütünü ic oyun hile falan yapar ilerlersin git GOD oyna burda coluk cocukla ugrascak zamanimiz yok.
isin komigi sen gibi ergene hakeret, küfür etme istegi bile gelmiyor hadi canim annene söyle sütünü icirip yatirsin seni.

Başkası bu lafları etse rahatsız olurdum da söz konusu sen olunca ne garibime gidiyor ne de zoruma gidiyor.Ultra yetişkin kişilik seni.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Teğmen

Sorun yetenekli oyuncu olmaması değil sorun takım uyumu. Bu takım Lincoln, Misimovic, Elano gibi yetenekli adamları da gördü ama takım uyumu olmaması sebebiyle varlık gösteremediler. Bu senede bir sürü yeni oyuncu geldi. En kötü bugün kadroda Umut, Burak, Hamit, Amrabat, Dany bu sene yeni gelen oyuncular. Ve bu adamların uyum sorunu var açıkça belli. Umut ile Burak anlaşma bakımından koca bir sıfır. Oyuncular birbirinden habersiz sanki sahada. Kim kimin ne yapacağını kestiremiyor. Bu da uyum sorunu sebebiyle. Tabi sadece uyum sorunu değil. Oyuncu performansları da çok büyük etken. Nerede geçen seneki Selçuk nerede bu seneki. Adam bildiğin bu sene dökülüyor. Galatasaray gibi bir takım duran top bulduğunda geçen sene her an tehlike yaratan bir takımdı. Bu sene ne kornerler ne serbest vuruşlar ne frikikler bize bir fayda sağlamıyor. Bazı futbolcuların en kısa zamanda silkinmesi ve uyum sorununun çözülmesi lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Binbaşı

Bir de bizim bölümdekilerin skor taraftarı olduğunu düşünürdüm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.