Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
67
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Take-Two, Mobil Oyun Devi Zynga Stüdyosunu Satın Alacağını Duyurdu
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Take-Two Interactive,  Zynga'yı 12,7 milyar dolar değerinde bir anlaşmayla satın alacağını duyurdu. Anlaşmanın, 30 Haziran 2022'de sona erecek olan 2023 mali yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. 
 
Take-Two Interactive'in başkanı ve CEO'su Strauss Zelnick, Video Games Chronicle'ın katıldığı bir yatırımcı görüşmesinde yaptığı konuşmada, şirketin satın alımlara devam edeceğini söyledi.
 
Take-Two Interactive'in Zynga'yı satın alması, şirketin mobil oyun pazarına girişini işaret ediyor. Take-Two, Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, BioShock, Borderlands ve NBA 2K dahil olmak üzere en bilinen oyun serilerinin yayıncısı olarak karşımıza çıkıyor. Zynga ise CityVille 2, FarmVille, FarmVille 2 gibi ses getiren mobil ve Facebook oyunlarının geliştiricisi olarak piyasada yer alıyor.




G
2 yıl
Binbaşı

Zenimax'in 7.5 milyara mal olduğu yerde Zynga'ya 12.7 milyar vermek ahahah. Ulan Take Two.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
J
2 yıl
Yarbay

Emin ol Zynga’nın kârı çok daha fazladır. Dandik f2p oyunlarda 100 dolarlık paketler var. 100 dolara iki tane AAA oyun alıyorsun. F2p oyunlarda dönen fiyatlar kadar hayret ettiğim şey az.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Abomination
H
2 yıl
Yarbay

Adamların mobilden kazandığı para Zenimax'i 5'e katlar hocam Ama baya büyük alım. Take-Two bu hamleyle mobile sağlam devam etmek istiyor gibi. Sırf karını bile alsa birkaç senede amorti eder kendini zaten.




Bu mesajda bahsedilenler: @Abomination
B
2 yıl
Yarbay

Take-two mobil piyasasına büyük girecek anlaşılan.



J
2 yıl
Yarbay

Harbi ya tam keriz silkeleme operasyonu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Abomination
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.