Dizüstü bilgisayarım: Model : Samsung R520 FS01TR İşlemcim 2.00 GHz. Ben 2.53 GHz olan başka uyumlu bir işlemci takarsam arada fark oluşur mu? Ayrıca aşağıda belirttiğim işlemci uyuyor mu? İşlemcim vida yardımı ile sabitlenmiş. Değişimi kolay. Bilgisayarımın özelliklerini yüklüyorum. Ve almak istediğim işlemci modeli : Intel Core 2 Duo T9900 3.06 GHz PGA478 6 M Önbellek 1066 FSB Işlemci PM45 Chipset CPU eger bu işlemci uymuyorsa tavsiye de bulunur musunuz?< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
valla soru sormaya utanıyorum artık indirilecek bios dosya kısmını anlamadım hocam yaa.
Klasik finix bios.
Exe ilgili exe dosyasi hem sohirbaz hemde bios dosyasini icerir.
Sag tiklaip yonetici olarak calistirip vihazi ellemeden bitmesini bekleyeceksin.arka planda antivirus vs acik aolmasjn.usb basta olmak izere hic bi cihaz bagli olmasin.
Model : Samsung R520 FS01TR
İşlemcim 2.00 GHz. Ben 2.53 GHz olan başka uyumlu bir işlemci takarsam arada fark oluşur mu?
Ayrıca aşağıda belirttiğim işlemci uyuyor mu?
İşlemcim vida yardımı ile sabitlenmiş. Değişimi kolay.
Bilgisayarımın özelliklerini yüklüyorum.
Ve almak istediğim işlemci modeli : Intel Core 2 Duo T9900 3.06 GHz PGA478 6 M Önbellek 1066 FSB Işlemci PM45 Chipset CPU
eger bu işlemci uymuyorsa tavsiye de bulunur musunuz?< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >