Çok umutluydum... Bu akşam aldım bir tane 700 e... Ekran iyi ses çıkışı iyi kasa sağlam, çıtıdama yok ele oturma iyi konuşma sinyal ses iyi boş ram 250-300 arası elde çok hafif duruyor
ama..... takılıyor, pürüssüz bir akış yok turkcell ara yüzü tırt. birçok launcher denedim ı ıh... kilit ekran zaten tırt, kalabalık kasa kenarları plastik ve yakından baktığında ince bir işçilik yok pürüzlü böyle oyuncak telefon kenarı gibi pil sanki çabuk biter bir hava verdi.
Velhasıl kalıbının telefonu değil hemen sattım zararına moto g bunun yanında mercedes öyle diyeyim...
450-500 e alınabilir.
Niyet edenlere haber vereyim dedim....
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu akşam aldım bir tane 700 e...
Ekran iyi
ses çıkışı iyi
kasa sağlam, çıtıdama yok
ele oturma iyi
konuşma sinyal ses iyi
boş ram 250-300 arası
elde çok hafif duruyor
ama.....
takılıyor, pürüssüz bir akış yok
turkcell ara yüzü tırt.
birçok launcher denedim ı ıh...
kilit ekran zaten tırt, kalabalık
kasa kenarları plastik ve yakından baktığında ince bir işçilik yok pürüzlü
böyle oyuncak telefon kenarı gibi
pil sanki çabuk biter bir hava verdi.
Velhasıl kalıbının telefonu değil
hemen sattım zararına
moto g bunun yanında mercedes öyle diyeyim...
450-500 e alınabilir.
Niyet edenlere haber vereyim dedim....
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.