Merhaba. Daha öncede bununla ilgili bir konu açmıştım ama yeterli bilgi toplayamadım. Birazda olaya farklı bir açıdan bilgi edinmek istiyorum. 98 model T4 2.5 TDI 9+1 imiz var. Bu arabayı özel servisteki biri bize söylediği için satmak istiyoruz. Sebebide araç daha önce kaza geçirmiş ve şöför tarafının gidik olduğunu ve baska bir yerde toplandğını, başımızın ağrımaması için elimizden çıkarılması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda arabanın biz almadan önce yakın bir zamanda turbosu değişmiş ve triger setinin değişmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Arabanın yürürü güzel şu anda hiç sorun çıkartmadı marş motoru dışında. Birde sıfır lastik ve çelik jant almak zorunda kaldık. Vw parçalarının ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz ve bu arabanın ileride motoruda bitebilir başka parçalarındada sıkıntı olabilir. Bu arada ön takımlardan gacır gucur sesler gelmeye başladı. Sizce bu riski göze alıp devam etmelimiyim yoksa ihitiyacımız olan 8+1 yada 9+1 şeklinde yeni bir aracamı yönelmeliyim?? Eğer yeni bir araç diyorsanız transit 300sf 5+1 alıp koltuk mu ekleteyim yoksa trafic passenger 8+1 mi alayım. Transit rahatsız ve çok hoplatıyor örneği vereceklere t4 ten önceki arabamız 96 model h100 grand saloon du. Ve kasisten çok az hızlı geçtiğimizde arkadakilerin kafaları tavana vuruyordu. O yüzden bu kullandığımız arabadan daha çok zıplatan bir araba değil diye düşünüyorum.
Ocak yada şubat ayında transitin 8+1 modeli üretilecekmiş. Fiyatıda aşağı yukarı traficle aynıymış. Yoksa bu arabyı bekleyip almak daha mı mantıklıdır?
Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ocak yada şubat ayında transitin 8+1 modeli üretilecekmiş. Fiyatıda aşağı yukarı traficle aynıymış. Yoksa bu arabyı bekleyip almak daha mı mantıklıdır?
Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetoone -- 16 Aralık 2010; 19:51:25 >