Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
t4 kasa turbo sorunu
T
11 yıl (522 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Transporter t4 4 ceker turbolu bir aracim var. Aracimla giderken 4 viteste turbo kesiyor . Boyle bir sorun yasayan varmi yardimlarinizi bekliyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl (522 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yokmu yardım edecek

R
11 yıl (1747 mesaj)
Binbaşı

merhabalar.geçmiş olsun.aracınızdaki turbo kesmesi olayı 3000 devir civarında oluyorsa %90 turbo basınç valfiniz bozuk.n75 sensörü diye de bilinir.sensör bozulduğu anda turbo üzerindeki basıncı tahliye edeceği zamanı net olarak ayarlayamadığı için turbo basıncını tamamen kesip motoru koruma moduna alır.fiyatı 100 tl civarında olması lazım.bu parça değiştiğinde sorun ortadan kalkar.ikinci bir ihtimal ise turbonun kurumlanması sonucu kanatçıkların görevini tam yapamaması ve turbonun bir nevi kilitlenmesi olarak düşünülebilir.bu iki ihtimal üzerinde durun.kolay gelsin.hayırlı geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 13 Haziran 2014; 22:09:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @talhaokur
G
11 yıl (10100 mesaj)
Yarbay

4. Viteste mi sadece ? Kaç bin devirde ?

R
11 yıl (5308 mesaj)
Yarbay

Ya n75 ya da westgate

T
11 yıl (522 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3 bin devirde oluyor ama ben sensörü değiştirdim hala aynı.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.