R

Binbaşı
29 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
126 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Lpg fiyatları eşel mobil hakkinda?
Arkadaslar kayseride yaşıyorum. Malum lpg fiyatları eşel mobil sistemi ile vergiden karşılanıyor diyor devlet ama son zam baya 15 kuruş olarak pompaya yansidi burada.Kayserili arkadaşlar bilir.merak ettigim diger illerde durum nasil?kayserideki petrolculer mi bizi kazıklıyor onu cok merak ediyorum
R
8 yıl
Kayseride Otogaz nereden alınır?
Arkadaşlar lpg li aracımı yeni aldim.simdiye kadar hep dizel aldığım için bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.kayserideki arkadaşlar performans ve menzil olarak en memnun kaldiginiz istasyonları paylasirsaniz çok sevinirim.litre fiyatı önemli değil kaliteli istasyon arıyorum.
R
8 yıl
konya marmaris yol tarifi??
arkadaşlar merhaba.bayramdan sonra kırşehirden marmarise gideceğim nasip olursa.kırşehir konya basit de konya Marmaris arası baya bi kafamı karıştırdı.karayolları haritalarında ara yolları vermiş.konya Akşehir dinar mı yoksa konya Isparta dinar mı bilemedim o arayı.bu güzergahtan giden arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
R
8 yıl
2008-2013 PEUGEOT 308 KULÜBÜ
Arkadaşlar merhaba.ilk kasa 308 lerimiz ile ilgili her turlu paylaşımı buradan yapıp ortak bir platform oluşturmak gayesiyle bu konuyu açayim dedim.Basta 308 kullanıcıları olmak üzere tüm arkadaşların katılımını ve bilgi paylasimlarini bekliyoruz.Buyrun!
R
8 yıl
PEUGEOT 308 İLK KASACILAR BURAYA!!!ANA KONU (2008-2013)
Sayın admin konuyu başka yere tekrar acmak suretiyle tasidim buradakinin silinmesini rica ediyorum.tesekkurler...
R
9 yıl
piranha vs everest?
arkadaşlar şu iki tablet rasında kaldım.sizce hangisini almalıyım.özellikler hemen hemen aynı ama markaya karar veremedim.yardımcı olur musunuz?
http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/everest-everpad-dc-714-tablet-pc-7-cift-kamera-P89694474


http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/piranha-joy-4-tab-4-cekirdek-7-tablet-P88708992
R
9 yıl
Boraya Elveda hoşgeldin 308(Konunun kilitlenmesini istiyorum)
teşekkür dileklerini esirgemeyen hakikatli ve olgun arkadaşlarımın affına sığınarak fotoları kaldırıyorum.yoksa ağzımdan kötü laflar çıkacak. Bir öğretmen olarak terbiyemi bozmak istemiyorum.Ancak gerçek şu ki bu forumda insanların malını mülkünü aşağılama heveslisi çok tip adam var.yazıklar olsun.sabrettim ama artık yeter.
R
10 yıl
galaxy gio yardim?
arkadaslar vidivododaki videolari bir turlu acmiyor telefon.mx player yukledim codec de yuklu ona ragmen tum videolari aciyor bu vidivodoyu acmiyor.bir oneri bekliyorum sizlerden.bu arada flash player yukleme ragmen calismadigini gordum ve sildim
R
10 yıl
Ankara-İzmir arası güvenilir yakıt istasyonları??
arkadaşlar bayramın 1.günü kısmetse kayınçoma kız istemeye gideceğiz Kırşehir'den İzmir'e.Ankara üzeri gideceğiz malum.Ankara İzmir arası sürekli gidip gelen arkadaşlar varsa kaliteli yakıt satan güvenilir istasyonları bilirler diye düşündüm.yardımcı olabilecek arkadaş varsa ikrama geçer.şimdiden sağolun!
R
10 yıl
2008 1.6 Elegant Auris MMT?
arkadaşlar eşimin de kullanabilmesi için otomatik bir araç düşünüyorum bu günlerde.Boramı satabilirim.Civic vtec II hakkında bilgi istemiştim ama arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular.şimdi de söz konusu araç için bilgi istiyorum sizden.toyotacı arkadaşları özellikle bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.