1. sayfa
Yazılımsal bir şey olduğunu pek sanmıyorum,dandik lens "Turkcell Kalitesi". |
haklısın ama şimdi ki teknoloji ile bu kadar kötü oluçağını sanmıyorum nokia 3650 bile daha iyi fotoğraf çekiyordur |
Turkcell değil,Huawei kalitesi... |
hepsinde mi fotoğraf kalitesi böle? |
Evet hocam sorun kesinlikle senin dediğin gibi çıktı kapakta ki cam ile alakası bir sorun bu camı çıkartmayı düşündüm ama kameranın kendi camı çizilicek bu seferde < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > |
| t20'lerin hepsinde bu sorun oluyor. ben alacaktım araştırdım, sıkıntı. Çoğu kişi ya arka kapaktaki lensi çıkarmış yada fotoğraf çekecekken arka kapağı çıkarıyor :) |
fotoğraf çekerken arka kapağı çıkartmak mantıklı geliyor fakat her seferinde de tak çıkar tak çıkart elbette belli bi süre sonra tırnaklardan kırılanlar olucak.Kapaktaki lensi çıkarttığımız zaman kameranın kendi lensi çok çiziliyor? |
|
@LeCola aşırı derece fark ediyor.Bu kapak yüzünden fotoğraf çekemez oldum hiç bir yerde |
|
Kapağı elinize alıp iç tarafını çevirin, kamera deliğinin orada bir cam olucak, kalem yada daha yumuşak birşeyle itin, yapışken birşey o çıkıyor zaten, sonrada kapağı takın, net çeker artık Bide 3-5 günde bir kapağı açıp lensin üzerini silmeyi ihmal etmeyin |
| ben 2 senedir bu telefonu kullanıyorum bu kadar güzel fotoğraf çektiğini bilmiyordum ( kapaksız ) huwaei veya turkcelle laf atmayın bu fiyata ve üst fiyatlarına dahi yarışacak bir telefon |
1. sayfa
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.