Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
1625
Tıklama
0
Öne Çıkarma
T20 3G !
K
14 yıl (111 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar bugun TİM magazasina gittim T20 3G'si var diyor ama önde kamerası yok . Ne mantık ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

A
14 yıl (7151 mesaj)
Yarbay

İnterneti 3g hızında demek.

R
14 yıl (138 mesaj)
Teğmen

Arkadasim 3g goruntulu gorusme demek degildir. Cihazinin destekledigi internet hiziyla alakalidir. Eger x bir cihaz donanimsal olarak goruntulu gorusmeyi destekliyorsa ve cihaz 3g sebekesindeyse ancak o sekilde gorusme yapabilirsin.

K
14 yıl (111 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yani ben T20 alsam Görüntülü görüşemiyecek miyim ?

Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (398 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hayricik

Yani ben T20 alsam Görüntülü görüşemiyecek miyim ?

Arkadaşım Telefonu Dikkatli Bir Şekilde İncelerseniz Sağ Üst Bölümde 2 Tane Dairesel Şeyler Göreceksiniz... Bunlardan Biri Arama Yapılırken Kırmızı Işık Yakıp Söndürüyor ( Anlamı Ne Bilmiyorum ) Diğeride 3G İçin Kamera Oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekranika -- 8 Ocak 2012; 1:01:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl (111 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Orijinalden alıntı: Ekranika

Arkadaşım Telefonu Dikkatli Bir Şekilde İncelerseniz Sağ Üst Bölümde 2 Tane Dairesel Şeyler Göreceksiniz... Bunlardan Biri Arama Yapılırken Kırmızı Işık Yakıp Söndürüyor ( Anlamı Ne Bilmiyorum ) Diğeride 3G İçin Kamera Oluyor...

Teşekkürler ama hala Tam olarak ablamiş değilim,
Ekranika sen daha önce hiç görüntülü görüşme yaptın mı ?

Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (398 mesaj)
Yüzbaşı

Orijinalden alıntı: hayricik

Orijinalden alıntı: Ekranika

Teşekkürler ama hala Tam olarak ablamiş değilim,
Ekranika sen daha önce hiç görüntülü görüşme yaptın mı ?

Yapmadım...

Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl (111 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bi yapalım istiyorsan çunku bende denemek istiyorum .

Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (2179 mesaj)
Yüzbaşı

T20 ile görüntülü görüşme yapamazsınız.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.