Arkadasim 3g goruntulu gorusme demek degildir. Cihazinin destekledigi internet hiziyla alakalidir. Eger x bir cihaz donanimsal olarak goruntulu gorusmeyi destekliyorsa ve cihaz 3g sebekesindeyse ancak o sekilde gorusme yapabilirsin.
Yani ben T20 alsam Görüntülü görüşemiyecek miyim ?
Arkadaşım Telefonu Dikkatli Bir Şekilde İncelerseniz Sağ Üst Bölümde 2 Tane Dairesel Şeyler Göreceksiniz... Bunlardan Biri Arama Yapılırken Kırmızı Işık Yakıp Söndürüyor ( Anlamı Ne Bilmiyorum ) Diğeride 3G İçin Kamera Oluyor...
Arkadaşım Telefonu Dikkatli Bir Şekilde İncelerseniz Sağ Üst Bölümde 2 Tane Dairesel Şeyler Göreceksiniz... Bunlardan Biri Arama Yapılırken Kırmızı Işık Yakıp Söndürüyor ( Anlamı Ne Bilmiyorum ) Diğeride 3G İçin Kamera Oluyor...
Teşekkürler ama hala Tam olarak ablamiş değilim, Ekranika sen daha önce hiç görüntülü görüşme yaptın mı ?
Teşekkürler ama hala Tam olarak ablamiş değilim, Ekranika sen daha önce hiç görüntülü görüşme yaptın mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.