Sony Cybershot N2 Sony Cybershot DSC T100 Canon s3
Fotoğrafçılığa yeni başlamayı düşünüyorum.Kaliteli çekim yapan acemiliği rahat atacağım daha sonra kendimi geliştirebileciğim bir makina arıyorum.Fotoğraf çekmekten nerdeyse hiç anlamadığımı üzülerek belirtiyorum. 3 makina arasında kaldım.
t100 ve N2nin daha küçük olması hoşuma gitti daha kolay yanımda taşıyabilirim.Ama yukarda istediğimi yapamayacaksam almanın pekte anlamı yok.
Soum basit yukardaki isteklerime en uygun makina hangisi? Hangisiyle daha iyi manzara çekilir? Daha iyi portre çekilir? Makro daha iyidir? Gec çekimlerinde hangisi daha iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim .
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Sony Cybershot DSC T100
Canon s3
Fotoğrafçılığa yeni başlamayı düşünüyorum.Kaliteli çekim yapan acemiliği rahat atacağım daha sonra kendimi geliştirebileciğim bir makina arıyorum.Fotoğraf çekmekten nerdeyse hiç anlamadığımı üzülerek belirtiyorum.
3 makina arasında kaldım.
t100 ve N2nin daha küçük olması hoşuma gitti daha kolay yanımda taşıyabilirim.Ama yukarda istediğimi yapamayacaksam almanın pekte anlamı yok.
Soum basit yukardaki isteklerime en uygun makina hangisi?
Hangisiyle daha iyi manzara çekilir?
Daha iyi portre çekilir?
Makro daha iyidir?
Gec çekimlerinde hangisi daha iyidir?
Yardımcı olursanız sevinirim .