bugune kadar hıcbır sekılde bı hata almaddım. daha 2 ay once format atmıstım. dun gece lol oynadım ve pc ı kapattım normal bı sekılde fakat bugun aksam eve gelınce actım. tam wındows baslastılıyor ekranında kalıp basa donuyor wındows baslatılamıyor dıyordu. sıstem onarmayı denedım ama olmadı. kapattım. 1 saat sonra yıne actım bu sefer de ılk acısta system fan has faıled press f2 bılmem...ne hatası verdı. acılmıyor sımdı pc. nolur yardım edınn
Bilgisayarınızı açın, fanların düzgün çalışıp çalışmadığına bakın, kablolarını kontrol edin. Fan soketinin düzgün bağlanmamasından veya çalışmamasından kaynaklanan bir hata.
bunları yaptım hatta ramları cıkarıp taktım temızledım ama sonuc aynı. ayrıca o hatayı sadece 2kez aldım artık cıkmıyor. bugun sıstem gerı yukleme yaptım 1 hafta oncesıne ama yıne acılmıyor. hıcbır hata da vermıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >