Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1790
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Syndicate, PC'de DX10/11 Desteklemeyecek
Şehir : #İstanbul
N
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan Syndicate'in PC versiyonu için yapımcı Starbreeze'den baz teknik bilgiler geldi. Kendi geliştirdikleri grafik motorunun avantajıyla daha başarılı bir görsel seviye yakaladıklarını açıklayan yapımcılar oyunun DX 10/11'i desteklemeyeceğini açıkladı. Yapımcılar bunun sebebini oyunun multiplatform olmasına bağladı ve bunun için yapımın DX 9 üzerine inşaa edildiğini dile getirdi.
 
    Starbreeze gelecekte oyunlarının DX 11 destekli çıkacağını açıklarken, kullandıkları motorun çoklu çekirdek kullanan bilgisayarlarda çok daha iyi performans ortaya koyduğunun altını çizdi. Yapımcı firmanın daha önce Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena isimli oyunu çift çekirdekli işlemcileri desteklemiş ve başarılı bir performans sergilemişti.
 





O
12 yıl
Teğmen

tabi desteklemez niye desteklesinki..!?
desteklerse konsolların çöp olduğu ortaya çıkacak..!



B
12 yıl
Yarbay

zaten bu oyuna umut bağlamamıştık



N
12 yıl
Binbaşı

Herşey grafik değil.



B
12 yıl
Yarbay

bir pc oyuncusu olarak ps3 ve xbox360 daki grafik kalitesini veren pc oyunları oynayamıyorum midem bulanıyor umarm öyle olmaz bu oyun.



E
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

Herşey grafik değil.

Herşey grafik değil ama %60'ı grafik ;) grafik olmasaydı bütün oyunları mario gibi oynardık.



B
12 yıl
Yarbay

Ps3 Uncharted la size cevap veremediyse The last of us ı bekleyin.Sonra zaten mesaj yazacak istek kalmıcak içinizde.Hepiniz konsol satan standlarda oyunu denemek için sıraya gireceksiniz.Mediamarktta sizden çok var.



B
12 yıl
Yarbay

Bende bir PC oyuncusuyum. Ama bence bu DX 10 ve 11'in hiç bir özelliği yok. Sadece vista ve win7 sattırmak için var. Oyunları oynarken hiç fark göremiyorum. Zaten bu zamana kadarki en iyisi DX9'du. Ne yeni ekran kartı derdi ne de yeni işletim sistemi vardı. Güncelleme ile geldi. En iyiside o idi.



B
12 yıl
Yarbay

Amma abartıyosunuz konsolları yerden yere vurdunuz görende cin ali grafikleri veriyor sancak



G
12 yıl
Yarbay

Dx10-11 olması o kadar önemli değil.Videolarda gördüğümüz kadarıyla grafikler güzel önemli olan multiplayer ve singleplayer modları.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.