Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
965
Tıklama
0
Öne Çıkarma
symbol kumanda problemi
A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar, babamda clio symbol 2011 model 1.5 dizel expression var. Aracin uzaktan kukumandasi kapilari kilitleyip acmiyor. Once pilini degistirmisler. Kumandadaki tusa basinca isik yaniyomus ancak kapilari kilitlemiyor veya acmiyor. Oto kilitciye gitmis. Beyin arizali falan demis ve 600 tl fiyat cekmis. Sizde neden olabilir?
Not:arac icindeki kapi kilitleme tusuna basinca kapilar icerden kilitlenebiliyor. Anahtari sofor kapisina takip kilitlediginde sadece o kapi kilitleniyir, diger kapilat kilitlenmiyo. Bende fiesta var ben aynisini yapinca tum kapilarim kilitlenir veya acilir. Ama babamin aracinda sadece o kapi kilitleniyr veya aciliyor. Belkide symboller oyle.

Isin en garip tarafi ilk problem oldugunda tusa basinca isik yanmiyordu ve kilitlemiyodu. Pil degisti, isik yanmaya basladi ancak yine kilitlemiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Er

Not:arac icindeki kapi kilitleme tusuna basinca kapilar icerden kilitlenebiliyor. Anahtari sofor kapisina takip kilitlediginde sadece o kapi kilitleniyir, diger kapilat kilitlenmiyo. Bende fiesta var ben aynisini yapinca tum kapilarim kilitlenir veya acilir. Ama babamin aracinda sadece o kapi kilitleniyr veya aciliyor. Belkide symboller oyle. evet symbollerde öyle bence kilitin bozulma ihtiali daha yüksek anahtarı immobilayzer dan anlayan bir anahtarcıya kontrol ettirin öyle hareket edin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @adurann
A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

cevabınız için teşekkürler, problem kendiliğinden düzeldi, nasıl oldu biz de anlamadık...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.