Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SW: Battlefront DLC'si Battle of Jakku'dan Etkileyici Konsept Tasarımlar
G
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

     DICE, daha önce Star Wars: Battlefront'un DLC'si Battle of Jakku'nun J. J. Abrams'ın yönettiği yedinci Star Wars filminden 29 yıl önce gerçekleştiğini açıklamıştı. Firma bu DLC için yeni konsept tasarımlar paylaştı.
 
     
     Endor savaşından sonra gerçekleşen Jakku savaşı için yayınlanan ilk konsept tasarımda dev bir Star Destroyer'ın kumlar içine gömüldüğünü görüyoruz. Gemiden çıkan Impreial askerleri ise İsyancılara karşı mücadele veriyor. İkinci görselde ise yere çakılan X-Wing görüyoruz.
 
       DICE'ın konsept sanatçısı Anton Grandert, bu DLC hakkında "Savaşın her yönden sizi çevrelemesini istiyoruz. Gökten düşen çöküntüler gökyüzünün üzerinde yaşanan savaşın öyküsünü anlatıyor. Yerde ise savaşın bir parçası olan askerleri ve X-Wing'i görebilirsiniz." açıklamasına yer veriyor.
 
      
      Battle of Jakku DLC'si oyunu ön sipariş eden oyuncular için 1 Aralık'ta Star Wars: Battlefront ile birlikte ücretsiz olarak yayınlanacak. Ön sipariş etmeyen oyuncular da bu DLC'yi 8 Aralık'ta satın alabilir. 
 




S
9 yıl
Binbaşı

Adamlar çıkışından 6 7 ay önce DLC suyuruyor siz de çok normal bir şeymiş gibi haberini yapıp reklam ediyorsunuz bir de. Daha sonra da Dlc'ye karşıyım diye yazı yazıp tepki göstermesini de biliyorsunuz ama.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
9 yıl
Yarbay

Oyunun kendisinden "etkileyici konsept tasarimlar" goreydik iyiydi. Oyun cikmadan DLC tanitimi tam yavsaklik.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Teğmen

daha oyun çıkmadan dlc'lerden bahsediliyor, karaktersizsin EA



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

M
9 yıl
Yarbay

En çok sevdiğim şey oyun daha çıkmadan dlc duyurusu gerçekten bayılıyorum!



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Yarbay

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/jakku-pre-order-offer

Ayın 8inde sanırım satın alınmıyor bedava oluyor herkese.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yarbay

daha oyun çıkmasına kaç ay var.. Allahsızlar ya..oyun bitmeden daha dlc geliştiriyorlar.. aslında 1 oyun çıkması gereken şeyi 3 e 4 e bölüp 3 oyun fiyatı alıyorlar.. altın bok' sahibi ea yı kutluyorum



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

İ
9 yıl
Yüzbaşı

Battle of Jakku ne ki, adamlar premium paketi çoktan tamamlamıştır şimdi, BF5 ile uğraşıyorlardır, premiumunu nasıl yapsak diye düşünüyorlardır. DICE ve EA'den ne beklersin ki, BF4'e verdiğim 20 euroya bile acıyorum. 5 eurodan fazla vermem artık, tabi oyun güzelse.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
9 yıl
Yarbay

Ep VII ile ilgili bağlantısı olucak Battle of Jakku dlc si herkese ücretsiz verilecek.Keşke haber içeriğinde belirtilseymiş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.