DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
bundan almayı dusunuyorum. ama 4x4 un ne gibi faydası olur bilen acıklarsa sevinirim. arazide, karda tabiki faydasi olur ama sehirde kullanıcam arabayı.
bu 4*4 swiftle araziye falan çıkamassınız. zaten sürekli 4 çeker bir araçta değil sadece ıslak zeminde şehir içinde akıllı 4 çeker sistemi var. ıslakta daha iyi bir tutuş sağlar 2 çekereine oranla veya kış lastiği varken karda süper bir çekiş sağlar. bütçe el veriyorsa 4 çeker alınmalı sürekli 4 çeker olmadığı için yakıt tüketime çok olumsuz bir etkiside yoktur.
suzuki swift 2023 glx premium aldım japon diye garantili diye. Hayatımın en kötü kararı oldu . Aracı alırken de bekledim, aldıktan sonra araçta bir sürü soruna muhatap bulmak için 2 haftamı verdim. Güya japon üretimi olan ve güya sıfır olan araçla ilk 3 haftada 2 kez aracı çalıştıramadım sabah. Servise bıraktım geri ümitsizce.
EVET.....HAKKINDA YORUMLAR...SWİFT.... 4 ÇARPI 4
< Resime gitmek için tıklayın >