Vitara gayet güzel tuttu. otomatik sıkıntısız suv arayan 2-3 kişilik aileler için ideal. 1.6 motorun lpg uyumu da var. Makyajla 1.6 motor gitti 2.elde 1.6'lar daha fazla tutulacak.
Vitara gayet güzel tuttu. otomatik sıkıntısız suv arayan 2-3 kişilik aileler için ideal. 1.6 motorun lpg uyumu da var. Makyajla 1.6 motor gitti 2.elde 1.6'lar daha fazla tutulacak.
C segment Fiat dediğin Egea. Hangi amaçla nasıl üretildiği malum. Benzinlisi yağ yakar dizeli dpf den sorunlu. Fiat dobloda kullanıyorum. Yani Fiat düşmanı bilmeyin ama Bagaj sorunu yoksa kesinlikle swift tercih edilir. Hem yakıtı hem sorunsuzluğu kesinlikle mukayese edilmez. Tam otomatiği kaldırdılar dizeli de dct yarı otomatik. Sadece bu fark bile yeter swift yada Vitara tercih etmek için
Almanyada sınıfının en dayanıklı ve sorunsuz otomobili seçildi. Egea fp bir araç olabilir. Ama gidipte motora yürüyene arızadan vurmak saçmalık , benzinlideki yağ yakma sorunu çözüldü. Dizele değinmeye gerek bile duymamak lazım ama genede yazalım bu dizelin dpf cilerden çektiği nedir ya ben benzinli kullanıyorum ben bile bıktım. Nasıl polen filtresi arada temizlenip ömrü dolunca değişiyor. Partikül filtreside ömrü dolunca değişir. Bunu sorun olarak gören arabasına ömürlük filtre mi takıyor anlamak güç. Multijet motor taş gibi kullanıcılar rektefiyesiz 700-800bin km yapıyor. 3 kişi yanlış kullanımdan filtreyi olması gerekenden önce tıkayıp konu açıyor diye bu gerçek bir sorun olmuyor.
B segmentinde Clio Polo Ibiza Yaris Jazz ile kıyaslandığında durumu nedir ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >