Gayet doğal.Türk adı değil hiçbiri Arap adı.Araplara ne kadar benzersen o kadar kolay Araplaşırsın.Çoğu vatandaşlık aldı çoğunun adı soyadı Türkiyelileşti.Tipler zaten Türkiyeli tiplere çok benzediği için ayırt da edemiyor kimse.
İşte sırf bu sebeple dahi Türklerin yurtdışında Arap=Türk olarak görülmesi gayet doğal.Bence de çok benziyoruz.Sanki bir Ukraynalı-Rus'un benzediği gibi.
Mühürsüz oylarla (ç)alınan seçimden beri seçim kazanamıyorlar. Her şey sistem üzerinden dönüyor. Cevheri Güven seçimden aylar evvel paralel seçim bürosunu ifşa etmesine rağmen çakma muhalefet bunu gündeme bile getirmemişti seçim güvenliği yok diye.
Seçim şaibeli demiyorum. Seçim güvenliğinde sorun var demiyorum. Direk seçimi çalma var.
Şimdi de oy çalmakla bile alamadıları belediyeleri kayyım atayarak (çökerek) ve şantaj ve tehdit ile adam devşirerek geri alıyorlar. Meşrutiyet yok.
İşte sırf bu sebeple dahi Türklerin yurtdışında Arap=Türk olarak görülmesi gayet doğal.Bence de çok benziyoruz.Sanki bir Ukraynalı-Rus'un benzediği gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Hunyadi Matyas