Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SUPERONLİNE JİTTER SORUNU
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar fiber 100mbit internetimde herhangi bir ping yada download sorunu olmamasına rağmen jitter sorunu yaşamaktayım.Jitter değerleri 0.50 lerden bir anda 30-40-50lere çıkıyor.Sonra tekrar düşüyor sürekli bir dalgalanma söz konusu oluyor.Müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra teknik servis ekipi geldi gpon raouter değiştirdi.Sorun hala devam etmekte bu tarz sorun yaşayip çözümüme ulaşan varsa yorum yaparsa sevinirim.Sırf bu sorun yüzünden görüntülü ve sesli görüşme yapamiyorum internetten.Online oyun oynanmiyor sürekli bir gecikme mevcut.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

modem zte zxhn h267a 5.0 GHZ bandında kullaniyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Yarbay

kablosuz bağlantıda jitter yaşamanız normal hele sağlayıcıların verdiği ne idüğü belirsiz cihazları kullanıyorsanız hayatınızın bir parçası haline geliyor. kablolu kullanmaya çalışın internetinizi eğer kullanamıyorsanız kaliteli bir kablosuz access point kullanabilirsiniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Onbaşı

hocam kullanıcı adınızda 55 var samsun da mı kullanıyorsunuz eğer öyleyse süperonline samsunda bayağı bir çöp online oyun oynayamıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
3 yıl
Yarbay

https://gameserverping.com/snapshot/752c22e6abf11f622dc0

sadece Samsun da değildir o... İzmir'dede öyle...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @COZUMYOKYOKYOK
C
3 yıl
Onbaşı

benim ping değerlerim düşük frankfurta 50-55 ms ama yine de gecikme hissiyatı var delaylı bir internet




Bu mesajda bahsedilenler: @ugah6aiw
D
3 yıl
Yarbay

Jitter'in yüksek değerlerde olması normal değildir. Kablolu veya kablosuz fark etmez. ISS'ların verdiği router'da gayet iyidir. İhtiyaçları karşılar. Konu bununla alakalı değil zaten. Buradaki bazı kişiler bu konu sahibi arkadaşa da böyle normal normal tarzı şeyler yazmıştı. Arkadaş ISS değiştirerek sorununu çözmüştü. Gereken cevabı da vermiş. Bakmanızda fayda var.

https://forum.donanimhaber.com/5g-ve-kablo-ile-baglantida-oyunlarda-gecikme-oluyor--148266133-2#148566426



R
3 yıl
Yarbay

Kablosuz bağlantıda online oyunan 5ghz ve modeme yakınken oynanır. Bağlantı minimum 3 diş olmalı 2 dişte sorun yaşarsın.
2.4 ghz de online oyun oynanmaz ping de çok sıkıntı olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.