Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
751
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline fiber geldi ama 3 aydır tık yok
Q
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba 10 aralık 2021'de superonline fiber altyapı için kazı yaptılar sokağımızda binanın girişine kutu koydular ve gittiler 3 ay oldu ve hiç bir gelişme yok diğer binalara'da baktım soruşturdum ne gelen varmı ne giden yönetici ile konuştum kimse gelmedi aramadı beni dedi Twitter'dan superonline yazıyorum bilgi veremiyoruz diyolar anlamadım hiç bişe kazı yaptıktan ne zaman sonra diğer işlemler başlıyor binalara ? kime yazabilirim bilgi ve şuanki süreçi öğrenmek için ?



Y
2 yıl
Yüzbaşı

hocam bizde kazı yapıldığı gün proje sorumlusu apartman apartman dolaşıp yöneticilerden izin aldı. Bölgenizden sorumlu superonline bayisi ile görüşerek sorunu belki çözebilirsiniz. Aşırı yoğun oldukları zaman apartman kapılarına bilgilendirici yazı asıyorlar.



O
2 yıl
Teğmen

Bölgenizdeki Süperonline bayisi ile görüşün çözüm elde edemezseniz. BTK ve CİMER üzerinden başvuruda bulunun. Bir de adresinizi sorguladığınızda altyapı gözükmüyor ise henüz aktif değildir o yüzden çalışma başlamamıştır binada.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 yıl
Yüzbaşı

Kullanima hazir hale geldiği zaman siteye yansır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozqur17
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.