Q

Çavuş
30 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
2 yıl
Superonline fiber geldi ama 3 aydır tık yok
Merhaba 10 aralık 2021'de superonline fiber altyapı için kazı yaptılar sokağımızda binanın girişine kutu koydular ve gittiler 3 ay oldu ve hiç bir gelişme yok diğer binalara'da baktım soruşturdum ne gelen varmı ne giden yönetici ile konuştum kimse gelmedi aramadı beni dedi Twitter'dan superonline yazıyorum bilgi veremiyoruz diyolar anlamadım hiç bişe kazı yaptıktan ne zaman sonra diğer işlemler başlıyor binalara ? kime yazabilirim bilgi ve şuanki süreçi öğrenmek için ?
Q
3 yıl
Kablonet altyapısı üzerinden Vodafone Fiber
Merhaba. 3 gün önce Vodafone çalışan arkadaş kapımıza geldi binanızda Vodafone fiber geldi dedi bende altyapı sizin mi yoksa ortak altyapı üzerinden mi veriyosunuz dedim hayır Vodafone kendi altyapısı olduğunu söyledi Max 50Mbps verebiliyoruz dedi ben 100Mbps istiyorum dedim yok size yeter 50Mbps falan siz geçin sonra 100Mbps yükseltirsiniz dedi tamam dedim. Buraya kadar hiç Kablonet adı geçmedi. Ben 1 sene Kablonet kullandım hız hiç bir zaman tam hız ve sabit hız ping alamadım arıza bırakıyorum sorun yok deyip kapatıyorlar iptal ettirdim Netspeed geçtim 75Mbps paket 75Mbps sabit alıyorum. Sonra internette araştırdım Vodafone Kablonet üzerinden internet veriyormuş dedim bu nasıl iş tekrar Kablonet altyapısı aynı sorunlar olacak. Kapıyadaki çalışan Vodafone kendi altyapısı dedi sonuç Kablonet altyapısı üzerinden vereceklermiş Kablonet altyapısından Max 50Mbps veriliyormuş netten baktım ondan 100Mbps yapmadı yani yalan söyledi sonrasından 100Mbps'e yükseltirsiniz diye. Şimdi tekrar Kablonet modemi uydu kablosu falan mı bağlayacaklar Infinity 401 modem kullandığım en kötü modem kullanmak istemiyorum bu konuda ne yapmam lazım.
Q
3 yıl
Ankilozan spondilit ve Askerlik
Merhaba. Ben 4 senedir ankilozan spondilit hastasıyım yaşım 23 uyandığım zamanlar belimde ağrılar tutukluk yaşıyorum yürüyüşümde bozukluk var zaten yürüyemiyorum direk belim sırtım ağrıyor bacaklarım uyuşuyor. 5dk fazla ayakta kalamıyorum direk belim sırtım bacakalarım ağrıyor sanki kopacak gibi oluyor Kambur yürüyorum dişardan belli oluyor herkes dik yürü niye kambur yürüyosun diyor 2 adım ilerdeki bakkala bile gidip gelmem işgece gidip gelene kadar ölüyorum zaten gidip geldikten sonra 1 2 gün yataktan bile çıkamıyorum topuk dikenide var galiba basamıyorum biryere gidip geldikten sonra Bu sene askerlik tecil bitti muayene gideceğim durumum ne olur muaf olma şansım kaçtır ne yapmam gerek hangi adımları atmam lazım her bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Q
6 yıl
Türk telekom evime iştirak etmiyor
Merhaba. Ben 03.09.2018 de Netspeed internet a.ş abonelik başlattım evrakları yolladım ve sisteme girdiler ve Türk telekom saha ekibi gelip ankastre bağlantısı yapılacak dediler.Tam 8 gün oldu gelen yok Netspeed arıyorum diyorum onlar biz ilettik bekliyoruz dediler. Şimdi bu süreç daha ne kadar sürecek. TT arıyorum ilgili birimlere iletiyoruz geri arıyacaz diyolar arayan yok. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.
Q
8 yıl
Paket değişikliği
Benim 16 mbps 50gb akn olan 2 yıl taahhüt paketım bu gece bitti bende online işlemler sitesinden paketimi 50 mbps 150gb akn taahhütsüz olarak yaptım bu hız değişikliği ne zaman aktif olur?
Q
8 yıl
online oyun ping sorunu
arkadaşlar benim turknet 16mbps internetim var hız testinde 30ms geliyor ama oyunlarda pingim sabit 100 bi aralar 55 kadar düşmüştü (tr server değil) ama son 2 haftardır pingim 100 sabitlendi modem resetledim turkneti aradım çözmediler tr serverinde bile 40 -50 ms geliyo milletin pingi 10 -20 ping benim 50 60 istanbulda oturuyorum nasıl çözebilirim bunu yardım edin.
Q
8 yıl
klavye kapanma
arkadaşlar vatandan klavye aldım taktım pc ye ama bi süre hiçbir tuşa basmayınca klavye kapanıyor ışıkları sönüyor ve tekrar bir tuşa basınca açılıyor takip çıkarırken çıkan ses geliyor ama sağlam takılı 6 port var usb 4 arka 2 tane üstte hepsinde aynı nasıl düzelticem oyun oynarken sorun çıkarıyor hep
Q
8 yıl
uydunet ping sorunu
arkadaşlar benim uydunet 50mbps download 5 mbps de upload paketim var istediğim hızı alıyorum hız testinde pingim 2 geliyor ama oyunlarda örnek cs go'da pingim 100 tr server'da bile herkezin pingi 10 5 benim 40 falan tr de bile yüksek nasıl düzelticem bunu
Q
8 yıl
uydunet ping sorunu
arkadaşlar benim uydunet 50mbps download 5 mbps de upload paketim var istediğim hızı alıyorum hız testinde pingim 2 geliyor ama oyunlarda örnek cs go'da pingim 100 tr server'da bile herkezin pingi 10 5 benim 40 falan tr de bile yüksek nasıl düzelticem bunu
Q
8 yıl
ping sorunu
arkadaşlar 50 mbps hız 5 mbps upload uydunet internetim var.online oyunlarda cs go'da pingim 45 -50 ama biri telden falan video izleyince pingim çıkıyo nasıl düzelticem bunu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.