Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
968
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Superonline'dan sonunda kurtuldum
M
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yaklaşık 2 yıl 3 ay önce taahhüt vererek girmiş olduğum superonline macerasından kurtuldum. Şöyle ki; TTnet taahhüdüm bitmiş ve uygun bir seçenek arıyordum karşıma superonline çıktı. Biz şöyle iyiyiz böyle profesyonel çalışıyoruz vs yalanlarla kanıma girdiler bende kabul ettim. Etmez olaydım.
Aboneliğin başlatılması için son derece güler yüzlü bir arkadaş talebimden henüz 2 saat sonra gelmiş ve kurulumu yapmıştı, tabii sözleşmeleri de imzalatmıştı nerden bilebilirdim hayatımın hatasını yaptığımı. Bu 2 yıl 3 aylık dönemde görevimden dolayı 2 defa evimi taşımak zorunda kaldım. Nakil talebinde bulundum ve o karanlık günler başladı. Müşteri temsilcisini aradım bana 7 iş günü içinde kontroller yapıldıktan sonra naklin gerçekleşeceğini söyledi, 7 gün baya uzun geldi biraz şaşırdık yapacak birşey yoktu bekleyecektik, 7 gün geçti gelen giden arayan soran yok çocuk deli gibi youtube izliyor tabi mobilden, mobil 3 günde bitti zaten, neyse katlanacağız dedik ama ama 7 gün sonunda ne gelen ne giden var. Yine müşteri hizmetlerini aradım TT ekibinin gelip kontrol yapacağını söylediler, ben tt ekibine bi şekilde ulaşıyorumdum ancak onlarda "abi bize iş düşmedi düşürsünler hemen gelelim" diyorlar, superonline ı arıyorum adamlar tamam işi düşürüyoruz diyorlar tt e gidiyorum düşmedi diyorlar çıldırdım bu sırada tabii bizim oğlan mobili 5 gb aşmış. Abartısız 150 defa armış konuşmuşumdur iptal edin diyorum çok ceza çıkar diyorlar yav muhattap gösterin tel verin arabamla evinden alır evine bırakırım diyorum, bizde de yok diyorlar bu nasıl hizmettir. Sanırım 35 gün sonra bağlandı.Pişkin pişkin kullanmadığınız günlerin ücretini almayız dediler, tabi mobilden giren girdi.. Yaklaşık 1 yıl sonra yine taşınmak zorunda kaldım yine aynı süreç vallahi koca evi taşıdım yorulmadım, superonline aboneliğini taşırken yorulduğum kadar. 28 günün sonundA Müşteri hizmetlerinden port yokmuş dediler ohhh dedim hemen iptal edin o zaman. iptal servisine port yokmuş yapcak bişey yok hemen iptal edin dedim abartmıyorum 1 saat kadar sonra internetiniz taşındı kullanabilirsiniz dediler. Yazıklar olsun. Neyse aylar geçti taahhüt bitti hemen iptal edin dedim, nasıl yalvarıyorlar, yok dedim eşek aynı çukura iki defa düşmez. AKK sız taahhütsüz bir teklif aldım ona gececeğim dedim. "Onlar yeni iss sorun yaşarsınız bizden söylemesi" dediler utanmadan, Şimdi taahhütsüz akk sız internet kullanıyorum. 1,5 yaşındaki çocuk öğrenmişti youtube kalite düşürmeyi . Kusura bakmayın çok uzadı aman siz siz olun taşınma ihtimaliniz falan varsa ya ttnet kullanın çünkü muhattap bulursunuz ya da taahhüt vermeyin ki istediğinizde kestirip atabilesiniz. Güle Güle ışık hızında internet superonline



S
6 yıl
Yarbay

Tt altyapisindan almayin superonline falan sorun old mu bakan yok



Turk telekom disinda alacaksan tahhutlu alma sakin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

Turk telekom altyapısından hizmet verilmeye kalktıkları zaman böyle kendi müşterisi olmadığın için sallamıyorlar süperonline profesyonelmiymiş kota kalkıyor diye en cok üzülen bi firma.



K
6 yıl
Yüzbaşı

Superonline ceo'sunun bir kere konusmasina denk gelmistim. İnanin insani aptal yerine kor gibi. "Müsterilerimiz kotali paketleri talep ediyor." Demisti.



Ulan kim sinirsiz internet varken kotali alir ki. Evde sorun varsa modemi kapatir olur biter...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
6 yıl
Binbaşı

TT ceosu olmasın o... karıştırıyorsun...
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @kanguru_kesesi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.