yeni işyerimize taşındığımız için 7 yıldır kullandığımız süperonline fiber hattımızı taşımak istedik ama altyapı olmadığı için maalesef taşıyamadık. başka firma ile çalışmak istemiyoruz ve turkcel süperbox almak istiyoruz. ürünü wifi dışında cihazlarımıza ( fotokopi makinelerimz var bigisayarlarımız var)kablolu bağlayabilir miyiz ? bağlayabilirsek verim alabilirmiyiz. aylık 300-400 gb yükleme yapıyoruz. ve günün 12 saati internet aktif lazım. tavsiye edermisiniz ? kullana arkadaşlar bilgi ve tecrübelerini paylaşabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.