Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
40
Cevap
3544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SUPERB, PASSAT VE E200 K. ARASINDAN HANGİSİ? (ALINDI)
B
12 yıl (1270 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Babamın kullandığı araç geçirdiği kaza sonucu muhtemelen perte çıkacak. 2010 model mondeo selective 2.0 tdci araca 50 küsür bin masraf çıktı. Çok şükür kazada ciddi bir yaralanma ya da ölüm olmadı.
Araç kaskoluydu yani 2-2,5 ay sonra inşallah aracın parasını alacağız. Bütçe 60.000 TL ile 100.000 TL arasında değişebilir. Vergiden tasarruf için eğer superb ya da passat olursa tercih 1600 cc dizel motor olacak. Mercedes söz konusu olduğunda babamın vergiyi düşüneceğini sanmıyorum. Yakıt, performans vs gibi konularda bu araçları kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


Edit: Makyajlı kasa w211'lere bakmaya başladık. Baktığım ilanlarda donanıma sahip olmamasına rağmen çoğu kişi e2 paket demiş. Bu paketleri nasıl ayırabiliriz? Uçuk fiyatlar geziyor. Sizce 2007-2008 model bir w211 kaç lira olmalı?

Edit: 13.08.2014 itibariyle 2007 model E200 K. için kapora verdik arkadaşlar. Cuma günü bir terslik olmazsa aracı almaya gideceğiz. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

Edit: Çok şükür bir terslik olmadan aracı aldık ve evimize döndük. Resimlerini ekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 16 Ağustos 2014; 10:15:42 >