Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1904
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Super Talent, TeraDrive CT3 serisi SATA-III destekli yeni SSD sürücülerini duyurdu
F
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




 

Super Talent kurumsal müşteriler için hazırladığı yeni nesil SSD sürücülerini duyurmaya devam ediyor. Amerika merkezli firma tarafından tanıtımı yapılan  TeraDrive CT3 ailesi altında dört farklı kapasite seçeneği sunuluyor. Tamamı 2.5-inç boyutunda olan ve SandForce firmasnın SF-2200 NAND Flash kontrolcüsü ile donatılan SATA-III uyumlu sürücülerde, 25nm üretim teknolojisiyle hazırlanan MLC tipi NAND yongaları kullanılıyor.

 

Super Talent tarafından açıklanan bilgilere göre TRIM desteği sunan ve  hata öncesi kullanım süreleri 2 milyon saat olan yeni sürücülerin okuma ve yazma hızları modeline göre değişiklik gösteriyor. Serinin giriş modeli olan 64GB kapasiteli SSD 525MB/saniye okuma ve 490MB/sn yazma hızları sunarken, 120GB kapasiteli model 545MB/saniye okuma ve 510MB/saniye yazma, 240GB'lık modele 550MB/saniye okuma ve 520MB/saniye yazma, 480GB ile en yüksek kapasiteli model olan sürücü ise 500MB/saniye okuma ve 450MB/saniye yazma hızlarını destekliyor. İki yıllık garanti ile gelen sürücülerin fiyatları ise açıklanmadı. 

 Haberi Portalda Gör

F
13 yıl
Yüzbaşı

Zeten açıklamalarına gerek yok biliyoruz az çok :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yarbay

güzel yavaş yavaş 1tb ye doğru gidiyor



A
13 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

güzel yavaş yavaş 1tb ye doğru gidiyor


usta ocznin 1tb si var da
http://www.ocztechnology.com/ocz-colossus-2-series-sata-ii-3-5-ssd.html


buda 1.2tb olanıhttp://www.ocztechnology.com/ocz-velodrive-pci-express-ssd.html

ilk cıktıkları zaman ssd için herkes demiştiki 2seneye fiyatı yarılanır 3seneye kullanırız evimizde ama hala yerinde sayıyor fiyatı nolcak bakalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Binbaşı

Bir gün gelip 64 gb ssdlerin 70-80$ civarında olduğu günleri görecezmi acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Yüzbaşı

Bir türlü ucuzladığını göremedik şunların.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.