Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Super Street Fighter 4 Neden PSP'ye Çıkmıyor
Şehir : #Adana
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Capcom, Super Street Fighter 4'ü Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya sürmüştü ve bir çok yeni karakter ve mekan sayesinde bu oyun yine büyük ilgi gördü.
 
     Super Street fighter 4 Nintendo'nun gözlüksüz 3D teknolojisini sunacak olan taşınabilir oyun konsolu 3DS'e de çıkacak. Oyunun 3DS sürümünün yayınlanan ilk ekran görüntülerinde PS3 ve Xbox 360 sürümüne yakın grafiklerle (3DS görsel olarak tabi ki Xbox 360 ve PS3 ile kıyasanamaz, ama SSF 4 zaten bu konsolların tam gücünü kullanmaktan çok uzak bir oyun) karşılaştık.
 
     Capcom'dan Yoshinori Ono, Super Street Fighter 4'ü PSP yerine 3DS için çıkarmalarında konsolun "kablosuz iletişim desteğinin kararlarında rol oynadığını" söyledi. Yapımcı, PSP ve DS'de ise bu tür bir iletişimin yeterli olmadığını ekledi.
 
     Oyunun oynanış özelliklerinin Xbox 360 ve PS3 sürümlerine benzeyeceğini söyleyen Ono, böylece firmaların 3DS'i sadece 3D veya grafikler nedeniyle istemediğini de göstermiş oldu.
 
 



B
14 yıl
Yarbay

Bunlar PSP'yi artık sevmiyor.



A
14 yıl
Binbaşı

psp'ye çıkarıpta napcak zaten sony psp'yi gözden çıkardı.Şu sıralar psp2'ye bayagı odaklandılar gibi ama haberleri de yok piyasada ne yapar ederler.



B
14 yıl
Yarbay

aydogdu1453 kafandan sallama.GoW : Ghost of Sparta oyunu hiç duymadın galiba.Ayrıca PS2'ye oyun çıkmıyor ki.



E
14 yıl
Yarbay

konsolun "kablosuz iletişim desteğinin kararlarında rol oynadığını" söylemiş.

Bırakın bu palavraları lan. Açıkça PSP'de korsan oyun var. Biz bundan korkuyoruz o yüzden uğraşmak istemiyoruz deyinsene...



B
14 yıl
Yarbay

TurkCSO
SANA AYNEN KATILIYORUM



B
13 yıl
Yarbay

kıçı kırık ı phone a bile street figter 4 çıkarıldıda başlı başına oyun için tasarlanmış psp ye çıkarılmadı. trajikomik :)



B
12 yıl
Yarbay

Normalde psp 3ds den daha ii grafiklere bakın sadece 3ds de kamera olduğu için ve gözlüksüz 3d olduğu için biraz pahalı ulan bu adamlar manyakmı Street Fighter 4 gibi bir oyunu 3ds e çıkarıolar palavra bunlar bakın benim PSP 3006 ım var süper kuzenimin fransada 3ds i var karşılaştırdık herkes psp 3006 dio ulan bu iphone ne lan telefona çıkarıolar psp ye çıkarmıolar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.