E

Yarbay
27 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
285 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Ücretli Youtube Banner Yapacak Profesyonel Tasarımcı Arıyorum
Merhaba. Kişisel Youtube kanalım için Ücret karşılığında banner logo ve avatar yapacak işinde uzman arkadaşlar arıyorum.

Youtube Kanalım Minecraft oyunu üzerine olduğu için şu linkteki gibi banner örneklerini inceleyip yapabilip yapamayacağınız konusunda dönüş yaparsanız memnun olurum.

Teşekkürler.

Örnek Link:https://horuzgfx.carbonmade.com/projects/6431823
E
7 yıl
Apple iOS 11 - Ekran Videosu Nasıl Kaydedilir? Proğramsız iPhone, iPAD
iOS 11'in yeniliklerinden biri olan ekran kaydetme özelliğini sizlerle paylaşıyorum. Ekran Videosu Nasıl Kaydedilir öğreniz. Üstelik programsız kolay ve zahmetsiz yöntem ile bunu halletmeniz mümkün.

Videoyu izlemek için tıklayınız
E
7 yıl
iOS 11\u0027i Şimdiden Yükleyebilirmiyim, Nasıl?
Arkadaşlar iOS 11 geliştiriciler için dağıtıldı ama ben şimdiden yüklemek istiyorum ne yapmam gerek. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
E
8 yıl
Fifa 17 Mobil [ANA KONU] - Oyun Çıktı - Yok Böyle Rezillik
Oynun içi ve Oynanış Videosu

Videoyu izlemek için tıklayınız
Not: Oynanış videosu Android içeriğinden alıntıdır. iOS sürümü henüz mevcut olmadığı için bu video ile idare edin. Zaten herşey hemen hemen aynı olacak.

YENİ FIFA MOBİLE’A HOŞ GELDİNİZ
Mobil oyun severler için yaratılan ve Atak Modu, her gün canlı içerik, yepyeni bir kadro kurma mantığı ve dünyanın her yerinden rakiplerle online ligler içeren yepyeni bir futbol deneyimine, yani FIFA Mobile’a hoş geldiniz.

HIZLI, EĞLENCELİ VE KOLAY ERİŞİLİR
Yeni ve yaratıcı Atak Modumuzda oyun mekaniğini sıfırdan oluşturduk. Tur bazlı, hızlı ve heyecan dolu maçlarda bir yarı sadece sizin takımınız atağa kalkarken diğer yarı, rakibin ataklarıyla geçecek.

FUTBOL DÜNYASININ NABZINI TUTUYORUZ
Gerçek dünyada olan biteni FIFA Mobile’da da görürseniz şaşırmayın. Canlı Etkinlikler’de dünya gündemini ve maçlarını yakından takip eden yeni içerikler her gün yayınlanacak. Hızlı ve eğlenceli mini oyunlardan kazanacağınız temalı Fişlerle ücretsiz oyuncular ve paketler alabileceksiniz.

TAKIMA GİRİN, DÜNYANIN BİR NUMARASI OLUN
FIFA’da ilk defa, Ligler’de arkadaşlarınız ve dünyanın dört bir yanından diğer oyun severlerle bir araya gelerek gerçek bir sosyal deneyim yaşayacaksınız. Ligler arası Şampiyonalarda ününüze ün katacak, ortak lig başarılarını tamamlayacak ya da dünyanın farklı liglerinden rakiplere karşı yeteneklerinizi sınayacaksınız. Liderlik tablolarında tırmanıp futbol dünyasının zirvesine çıkabileceksiniz.

ULTİMATE TEAM’İNİZ BÜYÜYOR
Yeni kadro kurma yaklaşımıyla artık daha büyük ve derin bir kulüp oluşturarak oyuncularınızı daha kolay geliştirip sahaya çıkacak kadroyu daha rahat belirleyebileceksiniz. Kulübünüzü daha da iyi yapmanın yepyeni ve heyecan dolu yöntemlerini keşfetmek için sezon boyunca bizi takip etmeye devam edin

ORİJİNALLİKTE RAKİPSİZ
30 lig, 650 takım ve 17.000 futbolcuyla FIFA Mobile, mobil ortamın en orijinal futbol deneyimini sunuyor. Hayranı olduğunuz yıldızlarla oynayın, futbol dünyasını gerçek isimlerle yaşayın!

EKSİKLER:
- Oyunun boyutu 94 MB ve Boyutu düşürebilmek adına grafiklerden kısmışlar. Her yıl üst model telefonlar çıkarken mobil oyun sektörü kendini geliştirmek yerine gerileme eğilimi göstermeye devam ediyor.
- Boyutu düşürebilmek adına Spiker kaldırılmış Ayarlar altında Spiker dosyası indirme seçeneği de yok.
- Gamepad desteği kaldırılmış. Artık oyun kolu ile oynamak mümkün değil. Sadece dokunmatik ekranı kullanmak zorundayız.
- Gol sevinçleri kaldırılmış. Gol attıktan sonra futbolcuya gol sevinci yaptıramıyoruz.
- Enerji durumu gibi bir zırvalık gelmiş. Enerji bittiğinde yeni bir maç yapabilmek için ya enerjinin kendi kendine dolmasını bekleyeceğiz ki bu zaman kaybı, yada coins vererek enerjiyi dolduracağız.
E
8 yıl
Asphalt Xtreme Çok Yakında (Ana Konu)
Çok yakında geliyor millet. Duyuru videosu aşağıda yer almaktadır.

Videoyu izlemek için tıklayınız
E
8 yıl
Bullet Force Yeni FPS Oyunu Çıktı
< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: Oyun Android için Yayınlandı

Merhaba arkadaşlar. Dokunmatik ekranlı bir cihazda FPS oyunu oynamaya pek sıcak bakmayan ağır bir FPS oyuncusu olarak Modern Combat serisini tarihe gömecek yeni bir oyunundan haber vermek istiyorum.

Lucas Wilde tarafından öncelik olarak iOS (iPhone ve iPad) platformu için geliştirilen Bullet Force isimli oyun Beta aşamasında birçok oyun sever tarafından test ediliyor. First Person Shooter (FPS) türünü benimseyen oyun özellikle çoklu oyunculu tarafında Team Death Matc ve Bölgeyi ele geçirme gibi modları barındırıyor. Oyunun haritalarına baktığımızda Battlefield 4 ve Call of Duty gibi ev konsollarının en sevilen FPS yapımlarına benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yine aynı şekilde özellikle Battlefield serilerinde yer alan gelişmiş silahları, tankları ve arazi araçlarını Bullet Force oyununda görmek mümkün.

Birkaç hafta önce Reddit üzerinden beta kodları dağıtılan oyunu şimdilik bazı şanslı oyun severler deneyimleyebiliyor. Oyunun ne zaman iOS platformlarına çıkacağı ve ücretli olup olmayacağı da henüz bilinmiyor.

Kişisel olarak geliştirici ile birçok kez irtibat kurmama ve beta kodu talep etmeme rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Sizler de şansınızı denemek istiyorsanız, oyunun Twitter hesabı üzerinden iletişim kurabilirsiniz.https://twitter.com/bulletforcegame/

Youtube da oyun ile ilgili birsürü video var. Beta olmasına rağmen sürekli güncelleniyor ve oyuna sürekli yeni silahlar, yeni haritalar ve yeni hata düzeltmeleri getiriliyor.

İşte oyundan bir video;

Videoyu izlemek için tıklayınız
E
8 yıl
Youtube Canlı Yayına İzleyici Yorumu ve Bağış Yapan Kişileri Gösterme
Selam arkadaşlar. Yeri mi bilmiyorum ama en uygun forum olarak burayı göördüm. Bilgisayar üzerinden Youtube'da canlı yayınlar yapıyorum. Canlı yayın sırasında ekrana izleyici yorumlarını, anlık bağış atanları veya yeni abone olanları nasıl ekleyebilirim. Youtube canlı yayınlarında hep görüyorum millet yapıyor. Ben de böyle birşey yapmak istiyorum. Araştırdığım sonuçlardan birşeye ulaşamadım. Bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
E
8 yıl
PS4 için Avermedia Live Gamer Extreme LGX USB 3.0 (GC550) Arıyorum
Arkadaşlar Avermedia Live Gamer Extreme LGX USB 3.0 (GC550) isimli ürünü Türkiyede satan hiçbir yer yok. Yurt dışından alayım dedim amazonun Türkiyeye sevkiyatı yok. Forumda ikinci el satış bölümünde bir arkadaş birkaç gün önce bu ürünün ilanını açmış ve hala satılık ilanı duruyor ama eleman ne PM'ye cevap veriyor nede konuyla ilgileniyor. Ben nereden bulacam bu ürünü. Elinde olupda satmak isteyen varsa lütfen söylesin :(
E
8 yıl
Dream League Soccer 2016 Kit Deneme Başlığı
İstek Üzerine Bursa< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
Minecraft Pocket Edition Mobil için Kaliteli Bir Server Kiralamak İstiyorum
Merhaba arkadaşlar. Minecraft Pocket Edition mobil sürümü içün sunucu yani Server arıyorum. Para verip kiralayacağım. Acaba en kalitelisi hangisidir ve yönetimi kolay olan bir sunucu istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.