arkadaşlar merhabalar. iki gün önce google chrom mozilla ve ie olmak üzere bilgisayarımdaki bütün tarayacılarıma bi eklenti bulaştı ve bundan bi türlü kurtulamıyorum uzantının adı Super Newtab ne yaptıysam kaldıramadım tarayıcılarımda ki girişleri adeta kilitledi ve tarayıcılarım da giriş bölmesini google ve ya herhangi bir site olarak ayarlayamıyorum kaldırmasını bilen varsa lütfen yardım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.