Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3991
Cevap
205662
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (3. sayfa)
D
6 yıl (149 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

yanlış hatırlamıyorsam bunu forum da paylaşmak yasaktı turk telekom istemişti özel den pm gönderin
bilgim yoktu düzeltiyorum. Bilgi için teşekkürler :)



D
6 yıl (149 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

daha cebeci taraflarindaysa ben daha cok beklerims



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl (253 mesaj)
Teğmen

Uğur Mumcu Mahallesi'nde zaten binalara çekiliuor şuan yanlış hatırlamıyorsam 2007. sokağa çekiyorlardı geçen binalardan onay almışlardı.Temmuz ortası ya da sonu size de gelir en geç bence :)
Ben Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerindeyim şansa tek benim evimin önüne kablo çekmişler yan sokaklara falan hiç çekilmemiş sizden sonra direkt bana gelecek sanırım :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 6 Haziran 2020; 1:21:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-Rusher-
C
6 yıl (253 mesaj)
Teğmen

Sultangazide bazı kısımlar için fiber ve vdsl dönüşümü yapılıyor.Eğer kabin değiştiyse fiber geliyor değişmediyse vdsl geliyor onun için son zamanlarda çok git gel yapıyor hatlar.
Örneğin benim santralimde her gün arıza var :D

Ek olarak Sultançiftliği'ni baya gezme fırsatım oldu 1 2 gün önce cadde üzerindeki kabinlerin çoğu değiştirilmiş.Ordu Caddesi ve diğer yerlerde de şuan kabinler içerisindeki kablolar değiştiriliyor sanırım.
Ek olarak bilgisi olan varsa konuya gördüklerini falan yazarsa sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kadir.ak
C
6 yıl (253 mesaj)
Teğmen

Kablonet daha yavaş çalışıyor dediniz ama kablonet altyapı çalışmaları sultangaziye türktelekom fiber çalışmalarından önce giriş yaptı.Açıkçası kablonetin yatırım yaptığını görünce bir yerleri tutuşmuştur telekomun.Eğer kablonet olursa telekom kullanmam çünkü hayatta telekom kadar adi bir firma görmedim.Yarın öbür gün işiniz düştü mü dediklerimi anlayacaksınız.



(Müşterilerin arızalarına çözüm odaklı yaklaşmıyorlar direkt çözüldü deyip şikayetleri kapatıyorlar.Zaten verdikleri hızları da 5 para etmez adsl diyorlar bakıyoruz adamlardan gelen download 0.67 2mbps civarlarında bir şey altyapımız kaç destekliyor diye sorunca hemen 16 efendim falan ama hizmet kalite sıfır sıfır sıfır.)




Nüfus ne kadar 500000 olsa da sonuçta dar gelirlilerin oturduğu bölge burası kadıköy beşiktaş tarafları varken gelip direkt buraya yatırım mı yaparlardı?
Zaten 3 5 ilçe kaldı sanırım fiber olmayan İstanbul'da.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 18 Haziran 2020; 11:38:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kadir.ak
R
6 yıl (10769 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Hocam bende cami arkasında 2303. Sokaktayım fakat fiber kablo dahil binalara çekileli 3 ay oldu Telekom tarafından ne gelen ne giden var ilk buraya başladılar ses yok kablonet de gelmiş gördüğüm kadarıyla göremedim ama yarın bakarım kablonet başka saglayıcı ile paylaşıyor mu alt yapısını ayrıca eve kablo çekiyorlar mi nasıl oluyor sistem bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
Kablonet önceden coax kullanırdı ama artık komple fibere dönmüş, hocam muhtemelen ilçe geneline yayıldıkça part, part erişime açacaklar.



H
6 yıl (2072 mesaj)
Teğmen

27 Haziran'a kadar kullanmış olduğum Türknet hizmetini 29'un da iptal edip 3 Temmuz itibarı ile Türk Telekom'a başvurdum. MH altyapı sorgulatıp 4 Temmuz'a randevu verdi akabinde saha ekibi altyapı problemi nedeniyle kurulumu yapamadı, bugün 10 Temmuz müşteri hizmetleri bana altyapımın olmadığını mobil wi-fi hizmeti vermek istediğini söyledi.

SD-183 saha dolabından 27 Haziran'a kadar internett kullanıyordum. Yeni kabinler aktifleştikten sonra internetim gitti, şimdi de altyapımın olmadığını söylüyorlar.

Yarın müdürlüğe gidip ağzıma geleni saymak istiyorum. Altyapısı olan binanın altyapısı nasıl birden bire olmaz.

Bu konuda tecrübesi olan var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
6 yıl (10769 mesaj)
Yarbay

Evet, 2311 sokak



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @umut0234
C
6 yıl (2823 mesaj)
Teğmen

Bunlardan Fiber ve VDSL almak mümkün mü, yoksa sadece Fiber bağlantısı mı oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zQrba
Z
6 yıl (2647 mesaj)
Binbaşı

Bildigim kadarıyla eve kadar kablo çekerlerse fiber yoksa vdsl. Şuan bakır kabloların kabini bunların karşı kaldırımında duruyor. Ne yaparlar bilmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cengizps3
C
6 yıl (253 mesaj)
Teğmen

Uzun süre sonra tekrardan aranızdayım.Konu takip.
Hocam kendi sokağım olduğu için işten gelirken ekiplerin kontrol sağladığını gördüm ondan dolayı söyledim.Saha dolabıyla baya uğraşmışlardı.
Evet Turksat da geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 18 Temmuz 2020; 2:27:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @byns
Q
6 yıl (324 mesaj)
Yüzbaşı

Belediye ye felan yazdım. Gelecek ya da gelmeyecek diye bir cevap vermiyorlar :( Edevlet üzerinde açık kapı diye bir kısımdan yazdım daha cevap gelmedi bekliyoruz.



P
6 yıl (188 mesaj)
Teğmen

aslında durum şöyle, türksatın uğur mumcuya kablo çekeceğini öğrenen telekom, apar topar planları değiştirip ugur mumcuya kablo çekme işine girdi, hepsini birden devreye alamadığı içinde bekliyor doğal olarak.



-
6 yıl (13628 mesaj)
Yarbay

Otobüs duraklarına reklam vermişler ttnet fiber sultangazide diye. Bir ben mi göremiyorum fiberi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl (489 mesaj)
Yüzbaşı

Evet Turknet sonunda Türk Telekom fiber alt yapısı kullanıma açıldı. Evde sonlandırmayı yaparsa Türk Telekom direk fiber alt yapısı alabileceğiz 85 TL ye





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 11 Eylül 2020; 20:1:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl (489 mesaj)
Yüzbaşı

2311 ve 2308 sokak başındaki eve sonlandırma yapmışlar ordan dağıtacaklar galiba her sokakta baştaki kutudan dağıtım olacak sanırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
6 yıl (324 mesaj)
Yüzbaşı

Arkadaşlar bugün saha dolabıyla ilgilenen türktelekom personeline saha dolaplarının ne zaman aktif olacağını sordum. Peyderpey aktif edilecek dedi. Çalışmalar 2 ay kadar sürebilirmiş 1. Cebeci Cad. üzerindeki saha dolapları için böyle bir bilgilendirme verdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl (659 mesaj)
Yüzbaşı

herkese aynı bilgiyi veriyorlar. 2-3 ay içinde açılır dediler.




Bu mesajda bahsedilenler: @qwertyu131
E
6 yıl (5 mesaj)
Er

Uğurmumcu Mah. Medigold Hastanesi arkası Fiber İnternet aktif :) < Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
6 yıl (5 mesaj)
Er

quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Hocam kutuyu sonradan mı koydular kablo çekilip bekledin.mi ?
Ayrıca bize de çektiler 5 ay oldu tık yok

Alıntıları Göster
önce bina içine kutu geldi daha sonrasında 2 hafta falan bekledik daire daire kablo çekildi fakat hemen aktif olmadı bi 10 15 gün daha bekledik sonunda kavuşabildik fibere :) darısı başınıza


Bu mesaja 1 cevap geldi.