H

Teğmen
09 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Fatih Terim Alaçatı\u0027da mekan bastı.
İddiaya göre dün gece alaçatı'da gerçekleşen hadise.

alıntı:

Fatih terim'in damadının alaçatı'da beeves burger isminde bir restaurant'ı var ve galiba yanındaki restaurant (ismi yanlış hatorlamıyorsam selahattin) rakibi galiba ve ihtilaf çıkmış. fatih terim de bodrum'dan kalkarak çeşme'ye geceyarısı 24:00'te alkollü bir şekilde ve adamları ile restaurant basmaya gitmiş. ancak karşı taraf da çetin ceviz olduğundan büyük arbede yaşanmış. julius caesar müsveddesi bundan sonra o adamlarını değiştirir tabii çünkü mekan basmaya gittiler ama rezil oldular elbette!


Eleman rahat durmuyor yine. Mahkemelik olmuşlar. ADALET bakalım haklıdan yana mı olacak!
H
8 yıl
Selçuk İnan Zavallılığı...
Nasıl kaptan olunur?

90 dakika sürekli dripling yapan penaltıyı yaptıran Bruma'ya topu verseydi.
Eren için hat-trick yapma fırsatı için topu Eren'e verseydi.
100. maçına çıkan Wesley Sneijder'e gol atma fırsatı tanısaydı.


O küçük aklıyla gol atıp, tribünlerde ismini söyleyecekti. Yazık sana, yazık...
H
8 yıl
Burak Yılmaz transferinden komisyon alan menajer
Bu başlıkta bu mübarek şahısa olan şükranlarımızı dile getiyoruz.

1 Milyon Euro ananın ak sütü gibi helal olsun. Allah razı olsun...
H
8 yıl
Spor Kulübü Galatasaray
Galatasaray - Arsenal (4-1 pen) UEFA CUP
< Resime gitmek için tıklayın >

Galatasaray - Real Madrid (2-1 altın gol) UEFA SUPER CUP
< Resime gitmek için tıklayın >

Galatasaray - Cras Basket Taranto (82-61) EUROCUP WOMEN
< Resime gitmek için tıklayın >

Galatasaray - Fenerbahçe (69-58) EUROLEAGUE WOMEN
< Resime gitmek için tıklayın >

Galatasaray Odeabank - Strasbourg (78-67) ULEB EUROCUP
< Resime gitmek için tıklayın >


AVRUPA BİZİ ALKIŞLAMAK ZORUNDA!!!!
H
8 yıl
Aslan\u0027ın yeni hocası Lucescu
< Resime gitmek için tıklayın >

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, camianın ve özellikle de taraftarın hayal kırıklığına ilaç olacak bir isimle el sıkıştı: Mircea Lucescu...

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre bir süredir çok gizli bir çalışma yürüten ve detayları yakın çevresinden bile gizleyen Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, Rumen hoca ile görüştü, projelerini anlatıp 12 yıl sonra Ukrayna’dan ayrılmaya ikna etti.

Bu kez son sezonu

Lucescu, sezon başında birçok teklif almasına rağmen yakın dostu olan Shakhtar’ın patronu Ahmedov’un, “Sezon sonuna kadar kal” ricasını kırmayarak iç karışıklık yaşanan ülkede kalmıştı. Lucescu ailesine çok yakın bir kaynak bu kez ayrılığın yakın olduğunu, “Ukrayna’dan ayrılıyor. Yeni adresi yüzde 85 Galatasaray olacak” sözleriyle özetledi.

3 kupayla dönebilir

Lucescu-Özbek görüşmeleri, sadece bir prensip anlaşmasıyla da sınırlı kalmadı. Rumen teknik adamın, ekibi bile hazır. Yunanistan’ın Xanthi takımını çalıştıran ve bu ekiple sözleşmesi bitecek olan oğlu Razvan da İstanbul’a gelecek.

Yanında bir Türk de isteyen deneyimli hocanın tercihi, Beşiktaş ve Galatasaray’dan öğrencisi Emre Aşık oldu. Şu an bitime 4 hafta kala Ukrayna Ligi’nde lider D.Kiev’in 5 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren 70 yaşındaki efsane hoca, Ukrayna Kupası’nda ve Avrupa Ligi’nde de yarı finalde. Hedefi, Shakhtar kariyerini 3 kupayla noktalamak.

M.Çağrı Davran
H
8 yıl
Selçuk İnan
Kazandığın para haram olsun boğazından geçmez inşallah...
H
8 yıl
3500 TARAFTARIMIZA BİLEKLİK VE T-SHIRT HEDİYE
ABDİ İPEKÇİ’DE 3500 TARAFTARIMIZA BİLEKLİK VE T-SHIRT HEDİYE

Galatasaray Ailesi, Abdi İpekçi’de yarın #TEKBİLEKTEKYÜREK olacak.


Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Euroleague Women A Grubu 14. hafta karşılaşmasında yarın saat 17:00’da Fenerbahçe’yi, ULEB Eurocup Son 32 turunda mücadele eden Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol takımımız ise, saat 20.00'da Banco di Sardegna Sassari’yi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank’ın yarın Abdi İpekçi’de oynayacağı maç için salona gelen ilk 3500 taraftarımıza GSStore tarafından satışa sunulan birlik beraberliğin temsili #TekBilekTekYürek bilekliği ve t-shirtü hediye edilecek.

Her iki karşılaşma için İKİ MAÇ TEK BİLET uygulaması yapılacak.
H
8 yıl
Selçuk İnan
Rodriguez bile senin kadar değil.


Kaptan bozuntusu...
H
8 yıl
Mersin’den TBF’ye ‘Fenerbahçe’ Sitemi: “Adaletli Olmaya Çağırıyoruz…”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımının önceki hafta Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı ve 5 sayı farkla kaybettiği karşılaşmada yaşanan kural hatası iddiaları skandala dönüştü.

Maç içerisinde yapılan kural hatasına vakit geçirmeden itiraz eden Mersinli yöneticiler, bu durumu belgelemek için Fenerbahçe Kulübü tarafından çekilen görüntülere henüz ulaşamadıklarını açıkladı.

Başkan Hikmet Avşar, Fenerbahçe Kulübü’nün kendileriyle oynadıkları karşılaşmayı hem Fenerbahçe Kulübü’nün hem de Fenerbahçe TV’nin çektiğini ispatladıklarını, buna rağmen Türkiye Basketbol Federasyonu’na bu görüntülerin ulaşmamasını hayretler içerisinde izlediklerini söyledi.

Maç içinde yapılan kural hatasının farkına vardıklarını ve bu duruma maçın ardından itiraz ettiklerini söyleyen Hikmet Avşar, “Hakemler oyuncumuz Marina Kuzina’nın yapmış olduğu faul ve akabinde yaptığı teknik faul sonunda serbest atışı faule maruz kalan oyuncunun değil bir başka oyuncunun attığının farkına varamamışlardır. Bunun adı kural hatasıdır. Ve maçın tekrarlanmasını gerektirir. Ne var ki Fenerbahçe Kulübü maçın görüntülerini yazılı itirazımıza ve maçın üzerinden günler geçmesine rağmen TBF’ye henüz göndermemiştir. Biz bu konuda gerekli girişimlerimizi yaptık. Salonda bulunan iki kameranın fotoğrafı elimizde. Maçta bulunan TBF yönetim Kurulu üyesi ve tribünde bulunan tarafsız gözlemci de bu gelişmeleri Federasyona yazılı ve sözlü bir şekilde beyan etmiştir. Bu konuda TBF’yi hem göreve hem de adaletli olmaya çağırıyoruz” dedi.

Fenerbahçe Kulübünün maçın görüntülerinin neden TBF’ye gönderilmediği yönünde ise net bir açıklama yapmadı. TBF ve TRT arasındaki uyuşmazlık nedeniyle karşılaşmanın Fenerbahçe TV’den de banttan yayınlanması beklenirken, yaşanan gelişmeler üzerine karşılaşmanın yayın akışından kaldırıldığı öne sürüldü.



Bizim çocuk yine yanlış yapmış amma papaz her zaman pilav yemiyor
H
8 yıl
Hesap ver Terim
1996 Galatasaray bilanço +4 Milyon Dolar

4 Şampiyonluk, 4 Şampiyonlar Ligi geliri UEFA Kupası, SUPER Kupa

2000 Galatasay bilançoı -91 Milyon Dolar , -23 Milyon Dolar AIG Hisseleri toplamda -114 Milyon Dolar


Hesap sorulsun Faruk Süren ile beraber, nereye gitti bu kadar para, neden AIG'e hisse sattık neden zarar ettik...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.