Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2531
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SUBARU'NUN YILDIZI JAPONYADA ORTAYA ÇIKTI
K
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Toyota ve Subaru’nun ortaklaşa geliştirdiği spor otomobillerden Toyota amblemi taşıyan geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı.

Şimdiyse tüm gözler Subaru cephesine çevrildi. Japonya’da yayınlanan Best Car isimli dergi yeni coupe ile ilgili tahmini 3 boyutlu fotoğrafları yayınladı. Subaru’nun agresifliğini yeterince vurgulayan araç Subaru tarafından yapılan açıklamaya göre sadece arkadan çekişli olarak üretilecek.

Ancak iddialara göre Subaru 2011’deki tanıtımın altından dört tekerlekten çekişli bir versiyon da üretmeyi planlıyor.
http://www.showhaber.com/217555/otomobil/subarunun-yildizi-japonyada-ortaya-cikti.html



M
14 yıl
Yarbay

geç de olsa subaru ile ilgili bir bölümün açılmasına sevindim. özellikle lise yıllarında çoğumuza subaruyu değil, arabayı sevdiren , subru mavisi altın sarısı jantlı subaru imprezza WRC olmuştur. bir efsanedir imprezza. imprezza ile ilgili bölüm açarsanız, çok iyi olur. şimdiden bu bölüm hayırlı olsun.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Er

arabalara fazla takılmam ow arabaya bak abartıları falan yapmam ama şu İMPRAZE bitirdi beni imkan doğarsa ilk alıcam araba budur...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

aynen ya süper ötesi bişi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.