Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
5084
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SUBAP AYARININ YAKITA ETKISI
A
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaslar 98 clio 1.4 aracim cok yaktigi icin tamirciye goturmus idim subap ayarlarinin bozuk olabilecegi soylendi ve ayari ozellikle vurguluyorum motor soguk iken yapildi ben bir faydasini gormedim hatta yakit cok azda olsa artti yeniden ayar yapildi pek degisim olmadi gecenlerde bir usta denk geldi reno araclarina soguk subap ayari yapilmaz motor simdi zorlaniyor kasiyor olabilir dedi yakitin yuksekligini ona bagladi simdi ayari sicak yaptirmayi dusunuyorum konuya hakim arkadaslarin bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum yalit ve performansa etkisi varmidir subap ayarinin?



O
17 yıl
Teğmen

yakıt ve perfonmasan doğrudan etkisi vardır. Bildiğim kadarıyla soğuk ve sıcak olmak üzere iki ayrı zamanda ayarlanır. Motorun tam anlamıyla soğuması zaman aldığından ustaya bırakmak da fayda vardır. Değerlerin kesinlikle fabrikanın belirttiği gibi olması gerekir.Çeikişte düşüş ve yakıt artışı yanlış ayardandır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Yarbay

O zaman yaptırdığın usta işi becerememiş. Zaten subap ayarını herkes doğru vtutturamaz.. Yaptırdığın ustaya tekrar git durumu anlat. Tekrar yapsın. Para isteyemez..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.