Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
1559
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Steelseries Rival 100 Cs:go için uygun mu?
T
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

D&R da 100 liraya Rival 100 satılıyor sanırım 2 3 tane kalmış ellerinde bu sebepten böyle bir indirim var. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum 100 lira civarında bütçem var. G300S, Kinzu V3, Bloody V7 aklımda vardı. Son olarak bu ürünü gördüm ve hoşuma gitti diye bilirim. Sizce bu mouse iyi midir? Yada alternatif ne önerebilirsiniz? Makroya ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum bu zamana kadar kullanmadım, eksikliğini hissettiğim birşey de değil bunu gözönünde bulundurursanız sevinirim tavsiyelerinizde. Teşekkürler. İyi forumlar herkese.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 4 Şubat 2016; 18:53:46 >

I
9 yıl
Yarbay

Kinzu v3 Avago A3050 kullanırken Rival 100 üzerindeki Pixart S3059 benzer performanstalar. İkiside düşük DPI da iyi performans verecektir. Rival 100 almanı tavsiye ederim.
Sensor listesi
http://www.overclock.net/t/854100/gaming-mouse-sensor-list


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tristan23
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.