Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1266
Cevap
62008
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (53. sayfa)
L
2 yıl
Yarbay

Oyunun 12. Saatindeyim hayatimda ilk kez bu kadar uzun sure bir rpg oynadim diyebilirim. Bence oyun gayet keyifli niye bu kadar elestirildi anlamadim, belki de daha once rpg deneyimim olmadigi icin.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 yıl
Yarbay

taşıma kapasitesi bende 275 skill challengeları yapın
yiyeceklerin direkt yenmesi güncellemeyle eklenecek
oyunda bazı questler epey credits veriyor vendorlarla hiç uğraşmadım




Bu mesajda bahsedilenler: @frkmngr9153
C
2 yıl
Yarbay

mantis olayı acayip derecede batman'den esinlenme geldi bana




Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
O
2 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Oyunun 12. Saatindeyim hayatimda ilk kez bu kadar uzun sure bir rpg oynadim diyebilirim. Bence oyun gayet keyifli niye bu kadar elestirildi anlamadim, belki de daha once rpg deneyimim olmadigi icin.
Ps e gelse dünyanın en iyi oyunu olurdu. Tek sebebi bu



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Lucky Luciano
T
2 yıl
Yarbay

Gezegende keşif yaparken atladığım bir şey mi var acaba? Quest dışı gittiğim gezegende adamakıllı bir şey bulamıyorum. Terkedilmiş üs benzeri bir yer, yakınıma inen random bir uzay gemisi vs 😀

Açıkçası keşfedilmemiş bir gezegene inip keşif yapasım da gelmiyor. Siz nasıl yapiyosunuz bu işi?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

C
2 yıl
Yarbay

gezegenine bağlı açıkçası gezegenlerin bir kısmı olsun diye olmuş gibi geliyor bana


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
T
2 yıl
Yarbay

Valla gezegen keşfi konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım. Random olaylar çok çok az. Maalesef aynı şeylerle karşılaşıyor herkes.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Constellation Crusader
S
2 yıl
Yarbay

S
2 yıl
Yarbay

Ps'i es geçmesine rağmen en büyük çıkış yapan Bethesda oyunu olmuş:


https://twitter.com/StarfieldGame/status/1704246689123492120?s=20


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
2 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Ps'i es geçmesine rağmen en büyük çıkış yapan Bethesda oyunu olmuş:


https://twitter.com/StarfieldGame/status/1704246689123492120?s=20
Yakışır krala. 1-2 güncelleme aldıktan sonra ve yoğunluk dönemi bitince 2 kere başlayacağım. Yapacak çok şey var daha oyunda.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Spartan 117
S
2 yıl
Yüzbaşı

Fazla zor değil miydi ya defalarca kez kayboldum, 5 saatte falan anca bitirdim görevi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Constellation Crusader
C
2 yıl
Yarbay

O kadar sürmedi ya scanner nereye gideceğini gösteriyor zaten. Lb butonu bilmiyorsunuzdur belki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Stewartteoremi
S
2 yıl
Yüzbaşı

evet bunu öğrendiğim iyi oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Constellation Crusader
P
2 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

U
2 yıl
Yüzbaşı

Sonda diyeceğimi başta diyeyim. 10 numara olmuş. 3 gün 6 saat oyun sürem olmuş. En büyük şanssızlığımız day 1 oynamayabilmek. Nedenine gelince

1. Outpost sistemi şu an için çok boş kalmış. Falloutta outpostlari birbiri ile bağlayıp tüm materyali ortak kullanabiliyor idik. Npcleri vendor, toplayıcı vb. farklı görevlere atayabiliyorduk. Neredeyse ayri bir sehir insaa ediyorduk. Benzersiz yapılar yapma imkanı vardı. Özgünlük daha fazla idi. Daha sonraları eklenen base defend modlarıyla outpost apayrı bir oyun gibiydi. Starfieldde bu alan falloutun bile gerisinde. İleri gitmek yerine geride kalmış durumda. Potansiyeline mod destegi, creation clup ve dlcler ile aman içinde ulaşacaktır.

2. Falloutta hayatta kalma modu vardı. Yiyecek ve içecekler bu sebeple önemli idi. Düzenli yemek yemek su tüketmek, kayıt edebilmek için uyumak vs. gerekiyordu. Starfieldde bunca yiyecek vs boş kalmış. Survivor modu gelirse fast travel sistemini nasıl adapte edecekler merak ediyorum.

3.
Ng+ sistemi çok iyi olmuş. Ancak power kazandığımız temple görevleri çok yorucu ve bıktırıcı. Artifact topla, vladimir'den temple yeri öğren, tapınağa git, sıkıcı balon toplama puzzle yap, çıkan basit starbornu kes, vladimir'e dön, temple yeri öğren... tüm powerları +10 yapmak için her ng+da bu döngüyü 24 defa yap. Toplamda 240. Ng+1 ile bu görev zinciri değişmeli. Benzersiz zor bosslar eklense, power upgrade bu boss kesilince kazanilabilse daha anlamlı olurmuş.



4. Düşman çeşitliliği diğer bethesda oyunlarına göre çok az.

5. Belli bir seviyeye gelince tanrı misali gezinme sorununa bu bethesada oyunu da çare bulamamış. Chemistry kastım ve ilk başlarda sık sık kullandım. Belli bir seviyeden sonra ihtiyaç kalmıyor. Aynı şekilde weapon workbench ve spacesuit workbench çok gereksiz gibi kalıyor.
Rastgele yerlerde aynı son görevdeki emissary ya da hunter gibi güçlü starbornlar saldırsa her an tetikte olmak gibi çözümler ile giderilebilir.
Yine cc, mod ve dlc bekleyeceğiz.

6. Kıyafet çeşitliliği bu kadar az bir bethesda oyunu?

7. Gemi crewleri ve sorumlulukları.

Mermi fazlalığıdır karşın silah çeşitliliğini azlığı, içilen gezegende bir hızlı ulaşım, keşif için bir araç vb. Birçok madde daha eklenebilir. Hepsi de zamanla cc, modlar ve dlcler ile dolacaktir.

Bu kadar oyun saatimde şunu diyebilirim ki hiç sıkmadı. Görev listemde, her zaman için merak ettiğim görevler bulundu. Şimdi ne yapayım ben diye hiç düşünmedim. Hatta çoğu zaman şunu mu yoksa bu görevi mi yapsam diye düşündüm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Yarbay

6 eylülde başladığım oyunu az önce bitirdim. bazen bir saat bazen 2-4 saat bazen bir iki ara vererek oynadım.
sonunda söyleyeceğimi başında söyliyim ben oyunu beğendim ve oldukçada keyf aldım.

ama yapılan eleştirilerede katılıyorum.bendeki fark yapılan eleştiriler oyundan zevk almama engel olmadı.
örneğin yüzlerde mimik yok , mal mal duruyor eleştirisine katılıyorum ama en ufak bile umrumda da değil.oyayış keyfimi baltalamadı.
benim en çok yaptığım eleştiri vuruş hissiyatının zayıf oluşu.şunun üstüne çalışsalardı gerçekten güzel olurdu.
hikayeyi beğendim.serüvenin içine girdim.evet daha iyi olabilirdi ama ben tatmin oldum.kusursuz bir oyun değil , başyapıt da değil ama gömülecek boş bir oyun da hiç değil.

oynaması keyifli bol görevli ve gerçekten bazı görevler çok iyi bir oyun.

oyun bittikten sonra artı bir deneyim daha varmış ben ona henüz başlamadım.merak ediyorum açıkcası.çok övdüler.en kısa sürede ona da başlıyıcam.

benim puanım 10 üzerinden 8 puan.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 20 Eylül 2023; 22:30:28 >

T
2 yıl
Yarbay

Oyunu dün gece bitirdim 50 saatte.Spoiler vermeden birkaç şey yazmak istedim. Yüzde kaçını tamamladın derseniz nette yaptığım araştırmalara göre yüzde 30 unu ancak gördüm oyunun. Esasen yan görevleri bırak en küçük aktivite görevini dahi bitirmeden ana görevi tamamlamam diyodum. Yalnız merakıma yenildim 😄

New game plus mevzusu aşırı dikkatimi çekti. Herkes bundan bahsedince ya dedim ana görev bitsin içim rahat etsin neymiş ne değilmiş diye. Spoiler siz şunları diyeyim yalnızca. Ana görevde bir yerde kırılma noktası var. Açıkçası oraya ulaşana kadar her şey bi sis bulutu arkasında gizli. Bu bahsettiğim noktadan sonra sis bulutu dağılıyor neyin ne olduğu, ana görevin nereye doğru yol alacağı da artık belli olmaya başlıyor. Esasen bu kırılma noktasına gelene kadar hiç böyle bir şey hayal etmemiştim. Ana görev hakkında fikirlerim yerle bir oldu o noktadan sonra.

Malum Entagled görevi çok şaşırtıcı, ilgi çekici ama bir o kadar da çileden çıkaran bir quest olmuş 😀 Hem çok sevdim hem nefret ettim. Bu göreve başlayınca "Noluyo lan" diyeceksiniz emin olabilirsiniz 😄

Özetle üzerinde konuşacak tartışacak çok konu var. Sizi net bir yargıya götürmüyor oyun. Ben bunu daha çok sevdim. Tartışılsın,konuşulsun beyin fırtınası yapılsın, felsefi tartışmalara yol açsın istemişler sanki. Spoiler sız daha fazla anlatamıyorum. Herkesin oynaması,deneyimlemesi gereken bir oyun olmuş KESİNLİKLE!



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
2 yıl
Yarbay

https://www.youtube.com/watch?v=PUQbkZmwsvM&t=219s
Beyler Starfield için grafik modu çıkmış haberiniz olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.