Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
167
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SSD
S
2 ay (3 mesaj)
Er
Konu Sahibi

MERHABA ARKADAŞLAR SSD İLE İLGİLİ BİR PROBLEMİMİ VAR.SSD Yİ BÖLMÜŞLER FAKAT SADECE 60 GB KULLANABILIYORUM.SSD120 GB.ANA 60 ORDADAN KAYBOLDU.DİSK SISTEMINDE DE GORÜNMUYOR.60GB DİSK YÖNETIMINDE AYRI AYRI GÖRUNUYORDU. C BILGISAYAR E VE D OLARAK KATI HAL DEYDİ.BEN BİRLEŞİR DİYE BİRİNJ SİLDİM VE ŞUAN ORTADA YOK.KAYBOLDU.SSD Yİ KENDI İÇİNDE BÖLMÜSLER NASIL BİRLESTIREBILIRIM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkPk3501 -- 15 Mart 2026; 14:17:29 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
geçen ay (2598 mesaj)
Yüzbaşı

Silinen bölüm otomatik birleşmez. 'Ayrılmamış Alan' (Unallocated) oluşur. Senin durumunda muhtemelen o 60 GB'lık alan şimdi 'Ayrılmamış' olarak duruyor ama Windows kendi kendine onu C'ye eklemiyor. Minitool gibi bir yazılımla sorunu çözersin



S
geçen ay (938 mesaj)
Yüzbaşı

Arama kısmında, windows araçları diye arat. disk yönetimini seç, orada ayrılmamış alanı görebiliyor olman gerek. ayrılmamış alan diye ayrıca üzerinde de yazar. üzerinde sağ tık yap eğer bu ayrılmamış alanın yeni bir yer olmasını istiyorsan yeni birim oluştur de, yok eğer yine mevcut sürücüne eklenmesini istiyorsan (var olan görebildiğin sürücü), bu sefer mevcut sürücünün olduğu alana (yani ayrılmış alan üzerinde sağ tık yap, sakın bunları karıştırma!) sürücüyü genişlet de, önergeleri izle. Bu işlemleri yapmadan önce mutlaka internetten iyice araştır, youtube da pek çok konuyla ilgili ayrıntılı video var izle. zor değil ama yanlış yaparsan ayrılmış sürücündeki verileri kaybedebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.