Geçen sene okulun bilgisayarında SQL Management Studio yüklüydü. C# programlarken onu kullanıyorduk. Şimdi de kendi bilgisayarıma Visual Studio ve SQL Management Studio indirdim. Visual Studioda bir problem yok fakat SQL Management Studio'da < Resime gitmek için tıklayın > Burada ne yapacağım hakkında bir fikrim yok kafadan server name uyduruyprum fakat bağlanamıyorum. Acaba ayrıca SQL Server'ın kendisini (Management olmayınını) mi indirip kurmam gerekli? Kurmam gerekliyse hangisini kurayım Developer sürümü mü yoksa Express sürümü mü?
Şimiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
Burada ne yapacağım hakkında bir fikrim yok kafadan server name uyduruyprum fakat bağlanamıyorum.
Acaba ayrıca SQL Server'ın kendisini (Management olmayınını) mi indirip kurmam gerekli?
Kurmam gerekliyse hangisini kurayım Developer sürümü mü yoksa Express sürümü mü?
Şimiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.