Ürünü Alacak Arkadaşlar İçin Ufak da Olsa Rehber Gibi Bir İnceleme Olsun. Spigen Essential F712D 20000 mAh 2 Çıkışlı 5V 2.4A iP (Intelligent Power Technology) Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank Olarak Geciyor. Aslında Niyetim Bu Üründen Almak Değildi Bir Başka Spigen Ürünü Olan Spigen Essential F720S 20100mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Almaktı.Aynısından Var Bende Çok Memnunum... Görseli :https://i.hizliresim.com/BOaWYp.jpg
Ama Bir İki Haftadır Takip Ediyorum Ürün Stoklarda Yok Veya Kaldırılmış o Yüzden Bende Spigen Essential F712D Modelini Aldım . Ne Yalan Söyleyeyim Diğer Ürüne Göre Azıcık Bi kalıtesiz Gibi Geldi . Kutudan Powerbank Ve Sarj Kablosu(Micro USB) Çıkıyor . Boyutları Kıyaslayacak Olursak ; F720S : 168*63*22.2 mm 340 gr F712D : 171*75.4*22.2 mm 420 gr İki Cihazında 5V 2A ve 5V 2.4A İP (Intelligent Power Technology) Çıkışa Sahip . İki Cihazda da Smart IC Chip Protection ve Short Circuit Protection Mevcut. Ekstra Olarak F712D Modelinin Yüzeyi Kaymayan Bi Yapıya Sahip . Eksi Yönleri Ne Derseniz Ben Şarj Etmek İçin Giriş Olarak Type-C Olarabilirdi. Bir Diğer Yönü İse Daha İnce Ve Hafif Olabilirdi . ( tabi hafif ve inceler var ama onlarında fiyatı baya bir yüksek. Bu aslında fiyatına göre iyi olduğunun düşünüyorum . ) Ayrıca F720S'in Kutusundan Taşıma Kılıfıda Çıkmaktadır.
Spigen Essential F712D 20000 mAh 2 Çıkışlı 5V 2.4A iP (Intelligent Power Technology) Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank
Olarak Geciyor.
Aslında Niyetim Bu Üründen Almak Değildi Bir Başka Spigen Ürünü Olan
Spigen Essential F720S 20100mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Almaktı.Aynısından Var Bende Çok Memnunum... Görseli :https://i.hizliresim.com/BOaWYp.jpg
Ama Bir İki Haftadır Takip Ediyorum Ürün Stoklarda Yok Veya Kaldırılmış o Yüzden Bende Spigen Essential F712D Modelini Aldım . Ne Yalan Söyleyeyim Diğer Ürüne Göre Azıcık Bi kalıtesiz Gibi Geldi . Kutudan Powerbank Ve Sarj Kablosu(Micro USB) Çıkıyor .
Boyutları Kıyaslayacak Olursak ;
F720S : 168*63*22.2 mm 340 gr
F712D : 171*75.4*22.2 mm 420 gr
İki Cihazında 5V 2A ve 5V 2.4A İP (Intelligent Power Technology) Çıkışa Sahip .
İki Cihazda da Smart IC Chip Protection ve Short Circuit Protection Mevcut.
Ekstra Olarak F712D Modelinin Yüzeyi Kaymayan Bi Yapıya Sahip .
Eksi Yönleri Ne Derseniz Ben Şarj Etmek İçin Giriş Olarak Type-C Olarabilirdi.
Bir Diğer Yönü İse Daha İnce Ve Hafif Olabilirdi . ( tabi hafif ve inceler var ama onlarında fiyatı baya bir yüksek. Bu aslında fiyatına göre iyi olduğunun düşünüyorum . )
Ayrıca F720S'in Kutusundan Taşıma Kılıfıda Çıkmaktadır.
Ürünün Fotoğrafları ;
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >