Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1387
Tıklama
0
Öne Çıkarma
speelforce tarzı oyun arıyorum
H
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

iyi günler speelforce tarzı rpg,stareji bildiginiz oyunlar varmı



B
15 yıl
Yarbay

fable, fallout 3, mass effect, oblivion vs... öneririm. spelforce oynamadığım için o tarzmı değilmi bilmiyorum ama bunlar güzel oyunlardır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

Spellforce tarzı oyun piyasada çok az açıkcası. Strateji ile RPGyi karıştırmak zor zanaat. Ve bunu da Spellforce'dan başka başaran çok az oyun var bence. Spellforce 1'in iki tane, Spellforce 2'nin ise bir tane ek paketi var. Onları oynamadıysan öncelikle onları oyna. S1'in iki ek paketi ile birlikte Platinium versiyonu, S2'nin de ek paketi ile birlikte Gold versiyonu, D&Rlarda orjinal satılıyor 20 liraya onları alabilirsin. Oyunun dağıtımcısı Jowood bir tane Spellforce 2 ek paketi daha duyurdu ama oyunun ana yapımcısı EA bünyesine geçtiğinden oyunu başka bir firma yapacak.

King's Bounty'yi öneririm çok güzel bir strateji RPG karışımıdır. Ancak savaşları sıra tabanlıdır gerçek zamanlı değil. Fantasy Wars, Elven Legacy, Dimensity, Knightshift aklıma gelen stateji-RPG karışımı diğer oyunlar. Dawn Of War 2 kısmen strateji RPG sayılabilir. Ama strateji yönü ağır basıyor. Warcraft 3'ü zaten oynamışsındır. Ondan bahsetmiyorum bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Binbaşı

Heroes of Might and Magic serisini önerebilirim kendi oynadıgım oyunlar icerisinde...En son 5.sini cıkmıstı,ya da en son ben onu oynamıstım da diyebiliriz...
Tam dediğin türe girmese de Warhammer serisi diyebilirim...Bu da beğenerek oynadıgım ve Strateji-RPG karısımı türün ucundan yakalayan müthis bir oyun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

valla bende çok aradım kardeş ama ağız dadı bi oyun bulamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Teğmen

Fantastik olmak zorunda değilse ve sıra tabanlı olması problem değilse jagged alliance 2 ve fallout tactics rpg'nin bulaştığı strateji oyunlarıdır. Çok spellforce'a benzemiyorlar aslında ama denemekten zarar gelmez. Age of wonders'da(1.si) iyi oyundur bir göz at bence.Birde belki warlords battlecry serisi ilgini çekebilir, bu seri daha çok RTS'dir ama yinede kendine bir hero yaratırsın ve bu heroya bir sınıf seçersin daha sonrada seviye atlatırsın. Bu arada önerdiklerimin hepsi eski oyunlardır ve grafikleri hiç tatminkar olmayacaktır, bu mevzu senin için sıkıntı ise hiç bakma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yarbay

Mount and blade'e de göz at. Tam dediklerine uymuyor ama seveceğinden eminim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
15 yıl
Yarbay

R
15 yıl
Yüzbaşı

Savage 1 veya Savage 2. Bu iki oyun da RTS-FPS-TPS karışımı ve RPG öğeleri de içeriyor. Bu oyunları sadece lan veya internet üzerinden oynayabilirsin. Üstelik tamamen ücretsiz. Kendi sitesinden indirebilirsin. Oyunda iki takım (yaratıklar ve insanlar) mevcut ve her takımda bir tane komutan oluyor. Komutan savaşa katılmayıp strateji olarak oyunu oynuyor ve yeni binalar yaparak takımdaki kişilerin yeni silahlar veya yeni karakter sınıfları seçmelerini sağlıyor. Amaç rakip takımın ana binasını yıkmak. Komutan aynı zamanda kule kurup binaları korumakla yükümlü.

Yeni bir oyun başlarken; her takım kendi arasında kimin komutan olacağı ile ilgili oylama yapıyor ve seçilen kişi komutan oluyor. Diğerleri ise class seçip oyuna giriyor. Bir oyun boyunca karakterinle sürekli seviye atlıyorsun. Oyunu iki kişi oynarken bu iki kişi hem komutan hem de oyuncu oluyor ve oyun sırasında strateji veya oyuncu kamerası arasında geçiş yapabiliyor. Savage 1 artık eski bir oyun ama bilgisayarın da eski ise Savage 2'den vazgeçip onu indirmen daha mantıklı olur. Çünkü Savage 2'nin grafikleri daha iyi ve haliyle yüksek sistem istiyor. Ama her iki oyunu da oynayan çok. Bir ara Savage 1'in hastasıydım; sistemi yenileyince Savage 2'ye geçtim. Yapımcı firma oyunu sürekli güncelliyor.

Tüm DH oyuncuları bu oyuna katılsa eğlenceli olurdu fakat oyunun adını duyan bile az.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 9 Ekim 2009; 20:48:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

spellforce shadow oynamıştım. oyun okadar akıcı ve grafikler günümüz için bile okadar iyi ki anlatamam. npc ler ile bolca miktarda diyalog ve değişik seçenekler ile konuşmayı yönlendrme var. bildiğin çıplak adama item toplayarak karizmatik bir karakter yaratıyosun. Kıyaslama yapabileceğim tek oyun var Titan Quest: immortal throne. Ama çok eksiği var. strateji, diyaloglar vs titan questte yok ama binlerce değişik item var oyunda. onu oynamanı tavsiye ederim. 40 saat oynama süresi var ve oyunu bitirsen bile bir süre daha item ğeşinde koşacağına eminim :)

NOT: başka tavsiyeler olursa ben de 4 gözle bekliyorum :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
15 yıl
Yarbay

Bu oyunu hiç denemedim.
@AragorN@MIK, senin tavsiyen üzerine en yakın zamanda kurup oynayacağım.
Teşekkürler tavsiye için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

kuracaksan biraz daha açıklayayım.
Titan quest çıkan ilk ana oyun. buglarla dolu çoğu kişi bir map da takılı kalmışo yüzden immortal thron ekini mutlaka kurman lazım. hem grafikler çok fark ederek artacaktır ozaman. oyun için bir çok trailer var indirip denersen oyun için harcadığın her dakika kabir azabı gibi gelir hiçbir zevki kalmaz sakın deneme bile.

Oyundaki amaç bildik dünyayı mitolojik yaratıklardan kurtarma.Save taşları var. oyuna her girdiğinde oralardan başlar ama aynı bossları yaratıkları tekrar keserek 2500 kadar değişik itemle kendine çok değişik kombinasyonlar yada setler yapabilirsin. Özel setler de var birbirini tamamladıkça extra bonuslar verir. Kadın veya erkek olarak oyuna başlıyosun yüz kaş göz seçimi yok ama zaten zırh altında gerek kalmıyo. 2 tane mastery açıyosun 12 tane falan mastery seçeneği var yani diablo gibi baştan değil de oyun içinde karakterini büyücü yada paladin falan yapıyosun. İki el kılıç alıp çok hızlı atak da yapabilirsin tek el mızrak tek el kalkan alarak bosslara tank da olabilirsin. Dediğim gibi oyunun bitiş süresi prtalama 40 saat olarak belirlenmiş. yani ben gibi yamyamlık edip 3 gün başından kalkmamak yerine 1 hafta ana tema görevleri oynayabilirsin. Grafikler ve büyüler bence çok iyi.

Eksi yanları: kaç göz çizememek. spellforce daki gibi tarla ekip asker basamamak(bu da sadece spllfrca özgü kalcak sanırım). Görev alırken ondaki gibi videolar da çıkmıyor. Çok basit bir şeyi atlayıp binlerce fanatik rpg ci sırf bu kaşgöz olayından bu oyunu beğenmemişti. Ama şu oyun yokluğunda kesinlikle oynanası bir oyun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.