Z

Yarbay
01 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
361468 Gün Cezalı
356712 gün 21 s. 49 dk.
Gönderiler Hakkında
Z
13 yıl
anti-ultraslan
Reislik, kölelik düzeni ekolleri olmuş, yeni yapılmış güzelim stadı bile mahvetmekten koltuklarını kırmaktan çekinmeyen, karaborsadan kazandığı paraları çolğuna çocuğa haram bile olsa utanmadan yediren, adam dövmeyi öldürmeyi iş edinmiş, yukarıdan aldığı emirlerle iş yapan, en iyi futbolcusunu yuhlamayı iyi gören, bu grubun kuruluş amacından çıktığı aşikardır. O yüzden herkesi tepki koymaya davet ediyorum.
Z
13 yıl
HAXBALL (bir nevi futbol) organizasyonu
Evet oynamayı bilen / bilmeyenler gelsinde maç yapalım.
Z
13 yıl
Gs yönetiminin yaptığı yanlışlar!
Gs yönetiminin yaptığı yanlışları herkes birer madde koyarak sıralayalım.
Z
13 yıl
Global Hawk (İnsansız Hava Aracı)
Global Hawk Amerikan yapımı yüksek irtifa (HALE) insansız hava aracıdır. Silahsız olup keşif / gözetleme maksatlı algılayıcılar ile donatılmıştır. Global Hawk (Küresel Şahin) ismi kabiliyetini ortaya koymak maksadı ile verilmiştir. Bir kıtadan kalkıp, uydular vasıtası ile diğer bir kıtadan yönetilerek bir başka kıta üzerinde keşif yaptıktan sonra elde ettiği hava görüntülerini yine bir başka kıtaya aktarabilir.Bu casus uçağı, yüksek irtifada sürekli keşif ve denetleme yapabilir.Kalkış alanından 3000 deniz mili uzaktaki menzillerde görev yapabilir, ayrıca hedef sahasının üzerinde 24 saat boyunca ve 60.000 feet"ten daha yükseklerde kalabilir.

* İRTİFA (FT): 65.000
* MENZİL.5559
* KANAT GENİŞLİĞİ (MT): 35
* AZAMİ HIZ(KM\S):254


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Wikipedia
Z
13 yıl
Her hoca bir gün adnanlanacaktır!
Z
13 yıl
Anamıza bacımıza sövüyorlar 4 gün ile yırtıyorlar!
Artık yeter! Bizde mi küfür edelim ana bacı karıştıralım? Ne bu ciddiyetsizlik?
Z
13 yıl
SHIFT 2 Unleashed +çombalak
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Sıradan Need for Speed hayranları haricinde de oyuncu kitlesine hitap edip aynı zamanda seriye farklı bir hava katan Shift'in ardından merakla beklenen devam oyunu Need for Speed: Shift 2 Unleashed için EA Games yeni ekran görüntülerini dağıtmaya başladı.

Görüntüler görsel anlamda büyük cezbedicilik taşıyor. Yayınlanan görüntülerde verilen ufak ayrıntılar neticesinde yeni bir kokpit kamerası ve yeni bir grafik motoruna hazır olmamız gerektiği sonucunu çıkartıyoruz, kulağa hiç de fena gelmiyor.

Oyun 2011'in bahar aylarında bizlerle olacak, son dakika değişiklikleri olmazsa elbette. Unutmadan, ekran görüntülerine şuradan göz atabileceğinizi de ekleyelim.
TRGAMER
Z
13 yıl
Atatürk\u0027ün tuttuğu takım yoktur
< Resime gitmek için tıklayın >


BİR 10 Kasım daha geçti ve Atatürk törenlerle, saygı duruşlarıyla, konferanslarla, konserlerle anıldı.
Anmalara "Atatürk bizim takımı tutardı" diyerek futbol kulüpleri de iştirak ettiler.
İstanbul'un eski ve büyük kulüplerinin Atatürk'ü kendi taraftarları gibi göstermeleri zâten âdettendir. Özelliklede Fenerbahçe ile Galatasaray, Atatürk'ün şeref defterine yazdığı satırları, gönderdiği tebrikleri veya iyi niyet mesajlarını yahut imzaladığı fotoğrafları senelerden buyana kanıt diye kullanıp "Taraftarımızdı" derler.
Beşiktaş ise, bu 10 Kasım'da internet sitesine bazı ilâveler yapmış ama elinde Atatürk tarafından bizzat kaleme alınmış veya imzalanmış böyle bir belge bulunmadığı için taraftarlık meselesini üçüncü şahısların anlattıklarına dayandırmış...
Birçok kişiye, meselâ İttihad ve Terakki'nin uzun seneler kâtib-i umumîliğini yani genel sekreterliğini yapan Midhat Şükrü Bey'in (Bleda) söylediklerine dayanarak, Atatürk'ün Beşiktaş taraftarı olduğunu iddia ediyorlar...

HATIRALARDA BULAMADIM
Dün, Beşiktaş Kulübü'nün bu konudaki açıklamasını okuyunca Midhat Şükrü Bleda'nın "İmparatorluğun Çöküşü" ismiyle seneler önce yayınlanan hatıralarını yeniden bir elden geçirdim ama Beşiktaşlılar'ın naklettikleri ifadeleri hatıralarda bulamadım. Acaba gözümden mi kaçtı, yoksa Midhat Şükrü Bey kendisine mâledilen bu sözleri başka bir yerde mi söylemişti, bilmiyorum...
Meselenin aslı, şudur: Atatürk'ün herhangi bir takımın taraftarı olduğu konusunda elimizde hiçbir ciddî kayıt yahut bilgi yoktur ve bu konuda tek bilinen değil futbola, sporun hiçbir dalına pek alâka göstermediğidir! Birkaç defa güreş seyretmiş olması da, onu güreş fanatiği yapmaz. Hattâ, hayatı boyunca bir futbol maçına gidip müsabakayı heyecan içerisinde başından sonuna kadar izlediği konusunda da herhangi bir bilgi yoktur.
Fenerbahçeliler, Atatürk'ün "taraftarları" olduğunu, 1918 Mayıs'ında kulüplerini ziyareti sırasında hatıra defterlerine yazmış olduğu şu satırlara dayanarak iddia ederler:
"Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafta mazhar-ı takdir olmuş bulunan âsâr-ı mesâisini işitmiş ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmetini tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifemin ifâsı ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübâhîyim."
Yazdıklarını bugünün Türkçesi'ne nakledeyim:
"Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafta takdir kazanmış olan çalışmalarından ortaya çıkan eserleri işitmiş ve kulübü ziyaret ederek bu işte himmet gösterenleri tebriki vazife edinmiştim. Bu görevin yerine getirilmesi ancak bugün olabilmiştir. Takdirlerimi ve tebriklerimi buraya kaydetmekle iftihar ediyorum."

BAŞKA NE YAZACAKTI Kİ?
Bu satırlar bir kulübe verilen "destek" ifadeleri değil, sadece nezaket sözleridir ve şeref defterlerine böyle ifadeler yazmak da âdettendir.
Böyle bir deftere başka ne yazılmasını bekliyordunuz ki? "Kulübünüzün artık ayyuka çıkmış olan beceriksizliklerini her taraftan işitmiş ve bu rezaletlere sebep olanlardan hesap sormak üzere buraya gelmiş bulunuyorum. Şu elimdeki odunu görüyor musunuz? Bu size son ihtarımdır, ona göre!" denmesini mi?
Meselenin bana en tuhaf gelen tarafı ise, Atatürk'ün kendi taraftarları olduğunu iddia eden kulüplerin, kendilerine ait stadlardaki herhangi bir tribüne şimdiye kadar onun ismini vermemiş olmalarıdır... Telefon şirketlerinin, marketlerin, bazı özel havayollarının yahut inşaat firmalarının ismini taşıyan tribün sayısı hayli fazladır ama bir "Atatürk tribünü" yoktur!


------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Sadece başlığı okuyup yazıyı okumadan yorum yapanları Allah bildiği gibi etsin.
Z
13 yıl
Kaos futbolu
Malum Avrupa' da kepazeyiz kabul edelim. Ama takımlarımız hala aradıklarını bulabilmiş değiller. Başı yeni kesik tavuk gibi bir oraya bir bu ana çarpa çarpa geziniyorlar. Daha da bu kafayala uzun süre devam edeceğe benziyorlar. Neyse...

Arif' in bir lafı vardır Manu' ya yenilirken hocadan bildiğimiz gibi oynamamızı istedik o da izin verdi falan demişti. Ondan sonra biz silkinip inanılmaz oynayarak galibiyeti de kaçırarak oradan beraberliği çıkardık gibi açıklaması vardı özel bir kanalda. Tabi dvdlerde falan başka türlü anlatılıyorda onu hiç unutmam.

Bizim milletin abi geninde dnasında yok işte sistemdir şekildir taktiktir püsürdür... Biz savruk milletiz bilader..! Bizim atalar oradan oraya göçmüş, geçmiş. Bize uymuyor çakılı kal gel bekle dön atarsan 1 0 olsun atamassan da yenilme. Bizim Türk futboluna Türk futbolcusuna ve dahi gelip memleketin ekmeğinden yiyen yabancılara bunu aşılayamassın. Var bişiler bizde böyle kafada; Paso saldıracaz biz, durmcaz akacaz adamların üzerine, boşalacağız, çağlayacağız...

İnanmassanız 30 tane maç yığarım buraya böyle kazanılmış. Alın en son 2008...Adamlar atıyorlar bizimkilerde ondan sonra "berserk" mod açılıyor duman ediyoruz. Gs Uefa' yı alırken durmadan saldırıyordu, hatırlarsınız. Bjk' ın Barca' yı yendiği maçlar,Ts un maçları Bursaspor' un yine intertoto maçları vs...

Neden en iyi hocalarımız en iyi gaz verenler. İşte bundan kelli!


Yok aga olmuyor, oturmuyor bize dotal futbolmuş, box to boxmış, duran top organizasyonuymuş, opsayt taktiğiymiş, araya adam kaçırmamaymış, tandemmiş, kanat akınıymış bilmem ne...

Bizim ligde bilmem arkadaş! Bu ecnebilere karşı bizim ligde ki gibi oynanmaz. Vercen gazı vercen ceddin dedeni çıkıp oynasınlar. Gavurlarda onlara uyar bak ha! Devşirme yeniçeriler gibi saldırırlar. Türk futbolunun ekolü kaos futboludur. Bunun üzerine gitmemiz lazım. Bu sistemi kim farkedip oturtursa uzun seneler kaymağını yer.
Z
13 yıl
Mario Türkçe yama
Mario Türkçe yama aşağıdadır.































Maryo.

















Bu bir protestodur. Anlayana...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.