Abi tavsiyesi allah akıl vermiş kullan , ve vazgeç.
neden olduğunu söyle?
Yaşın küçük hayatı kavrayamamışsın.Hiç bir işte çalışmamışsın.En kötüsü çok merak saldığın mesleğin yakınından bile geçmemişsin.Azıcık bilgin olsaydı askerlik delisi olsan bile yapmak isteyeceğin sözleşmeli erlik olmaz , uzman çavuşluk veya astsubaylık olurdu.Normal erden bir farkın yok.Vasıfsız askersin , hiç kimsenin komutanı veya üstü değilsin.Normal askerlik yapan çavuştan bile emir alacaksın.En pis işleri yapacaksın , mesai bitince evine gidemeyecek , normal asker gibi koğuşta yatacaksın.Kışla içi bambaşka bir dünya.Rütbesini ne olursa olsun askerlik yapılacak iş değil.En kötüsü de sözleşmeli erlik.
ben bir çok işe girdim ve çoğu iştende kalfalık seviyesine gelince bıraktım işleri bunu belirteyim ek olarak zır bırt iş değiştiren biri değilim şu sıralar yevmiye işleri var haftada 1 gün felan gidiyorum sınavlarım var sınavlarıma çalışacam uzman çavuş hemen gidipte olamuyorsun anında! en az 3 sene askerlik yapıp olunabiliyor bilgin olsun.
18 yaşında hangi işlerin kalfası oldun sorması ayıptır? Ha bu arada uzman çavuşluk için 3 yıl askerlik yapma diye bir şey yok.
96 doğumluyum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.