Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1315
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Soylenti: MS Kinect'in (tutturma) accuracy'sini dort kat artiriyor
Y
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Haber su:http://www.eurogamer.net/articles/2010-12-17-source-ms-quadrupling-kinect-accuracy

Cevireyim: 320x240 30fps olan kamera diger usb aletlere de bandwidth (veriyolu) saglanabilsin diye 35 mb/s limitin 15'ini kullaniyormus. Soylentiye gore 640x480'e cikacakmis, ve elin donmesini ve parmaklarin hareketlerini algilayabilecekmis. Bu olay da yeni bir sikistirma teknolojisiyle yapilacakmis. Digital Foundry'den Lead diye bir herif firmware'in dashboard update'iyle gelebilecegini ve diger usb aletlerden kisarak kinect'in hizlanabilecegini, bu isin olabilecegini soylemis. (Lan mis mus diyorum ucan kus habercisi gibi hissettim kendimi) Full cozunurlukte 20mb/s gibi bir throughput kullaniyormus kinect. Bir de ama dort kat fazla data isleme isleri yavaslatabilir diyor. Sony computer'dan Mikhailov diye biri de Star wars oyunu olmaz diyor, neymis, bilekler takip edilemezmis.

Bu arada, pc'de kinect'in cozunurlugu heklenmis driver'lar ile 640x480 zaten, yapamadigi bir sey degil, sadece usb bellekten oyun oynanabilecegi dusunulmus ve ona da data streami musait birakilmis.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua Kristos -- 18 Aralık 2010; 10:07:04 >

H
15 yıl
Binbaşı

gerçekten süper bi haber.Eğer gerçekse tabi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yüzbaşı

Z
15 yıl
Binbaşı

J
15 yıl
Yarbay

S
15 yıl
Yarbay

Microsoft böyle birşey olmayacağını açıkladığını hatırlıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Binbaşı

S
15 yıl
Binbaşı

Önce bir ban yaparlar sonra bir dashboard update ile bu olayı yaparlar. Millet yeni konsol almak zorunda kalır.



T
15 yıl
Yarbay

Bence zor bir durum. Bes parmagi alete tanitsanizda istenen performansi elde edemezsiniz. Bes parmak dip dibe. Zor bence..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

Bence gelişime açık bir teknoloji parmaklar hatta yüz mimikleri bile oyuna dahil edilebilir. Ve çok az olan lag min a yaklaştırılabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Binbaşı

Zaten CES11'de kinect'in yeni gelecek update ile yüz ifadelerini algılayabileceği duyuruldu. Hatta videoda adam kaşlarını oynatırken kinect kaşları bile adamın oynattığı şekilde hareket ettiriyordu. Merak edenler Live'dan bakabilir videoya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
15 yıl
Binbaşı

Biri olur diyor biri olmaz diyor bakıp göreceğiz Olmasından yanayım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

Dediğim gibi böyle bir gelişme yok

Geçtiğimiz günlerde Eurogamer’dan gelen bilgiler, bir firmware güncellemesi aracılığıyla Kinect’in derinlik sensörünün 320x240’dan 640x480 çözünürlüğe yükseltileceği yönündeydi. Microsoft bu haberi bugün yalanladı.Microsoft’tan konu hakkında yapılan açıklama “Xbox 360 ve Xbox Live tecrübesini geliştirmek için çalışmalar sürdürüyoruz fakat Kinect’in böyle bir değişim geçireceğine dair haberler asılsızdır. Kinect’in teknolojik yeterliliği 25 günde 2.5 milyon adet satmasından da belli oluyor.” şeklinde oldu.



Kaynak



K
15 yıl
Binbaşı

Olsa iyi olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.